היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בגיל של ליאם אפשר לעשות לה רק עם מי מלח?? היא נורא מנוזלת ומשתעלת ואני רוצה לעזור לה קצת עם אדי מלח
9 תגובות
עמוד 1
כן 1cc רק מי מלח עדיף שתעשי את זה שהיא ישנה תרגישו טוב
אני מצטרפת גם לשאלה!!
נועם שלי משתעל כבר 3 ימים ויש לו ליחה שהוא כנראה מנסה להוציא ולא מצליח.
הוא גם מנוזל אני נותנת לו טיפות מי מלח מגביהה לו את המזרון וזה לא עוזר תמיד.
יש טיפים? מה זה אנהלציות איך עושים?
אני לא הייתי עושה ללא הוראה מהרופא . נכון שזה לא יזיק אבל בכל זאת ועוד בגיל כזה קטן....
ממה שאני הבנתי מותר לעשות אבל לא כשהיא ישנה אלא דווקא כשיש לך אפשרות להחזיק אותה במאונך קצת אחרי הזלפת מי המלח, כדי שכל הליחה והנזלת יצאו, אחרת זה עלול לגלוש לכיוון האוזניים ולעשות שם דלקת לא עלינו
אני ימתין ליום ראשון לרופאה בינתיים נצא לשמש אולי הנזלת תתייבש
המי מלח של האינהלציה יכולים לשמש גם לאף, את מטפטפת טיפה לכל נחיר.
ואגב.. אפשר לעשות אינהלציות רק עם מי מלח, זה ממש לא יכול להזיק אלא רק לעזור..
אני כבר מגיל קטן יותר עושה לו אינהלציה עם מי מלח..
טיפ לייבוש האף- חלב אם עושה את העבודה
[/url
טוב אני רואה שהתגובה שלי יצאה לא קשורה, חשבתי ששאלת לגבי טיפות מי מלח לאף
לגבי אינהלציה אפשר בהחלט לעשות רק עם מי מלח ואת זה כן אפשר לעשות גם כשהיא ישנה, פשוט לקרב את המסיכה לפנים שלה ושתנשום את האדים אם את רוצה אינהלציה עם חומר אחר, זה כבר צריך לברר עם רופאה כי אני לא בטוחה שלילדים קטנים כמו ליאם אפשר לשים משהו מלבד מי מלח
לגבי תרסיס מי מלח לאף מותר רק כשהיא במצב מאונך... סורי על ההטעיה, ארגנתי את הגברת לטיול עם בעלי בבוקר ולא רציתי לשכוח משהו ובין לבין עניתי אז לא שמתי לב מה אני עונה
אני ממש לא יודעת אבל מאחלת לכן שתרגישו טוב
לא מבינה באינלציות... אגב אצלנו הרופא נתן מי מלח של 3% שזה מרוכז יותר וזה היה יותר אפקטיבי מהמי מלח הרגילים תבדקו תנושא ועד אז המון בריאות והחלמה מהירה לליאם ולנועם