עזרה.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום,
    אני די חדשה כאן אני בשבוע 16.
    עשיתי שקיפות עורפית האולטרסאונד תקין לגמרי לעומת זאת הבדיקת דם יצא 1:200 שזה ממש לא טוב.....
    בעוד שבועים ש לי דיקור מי שפיר..

עד כמה הבדיקת שקיפות עורפית מדוקיית? יש עוד אור בצרה המנהרה?
    והאם הדיור מי שפיר באמת יכול לתת לי שובה בטוחה של 100%
7 תגובות
עמוד 1
  • דיקור מי שפיר נותן תשובה מדוייקת
    אני עברתי ויכולה לומר שהשד לא כזה נורא
    יותר מלחיץ מכואב
    ובהחלט נותן שקט נפשי

המון בהצלחה והמשך הריון תקין!!

• היי,
    אני עברתי בדיוק את אותו הדבר שקיפות עורפית הייתה תקינה ובבדיקת דם יצאה 1/300
    נורא נלחצתי ועשיתי מי שפיר לפני שבועיים אם כל הלחץ והפחד המטורף שהיה לי מהבדיקה לא היה כ׳׳כ נורא, כמובן שביקשתי לבצע בדיקת פיש בכדי לקבל את התשובות תוך 48 שעות לא יכלתי לעמוד בלחץ, וברוך ה׳ הכל תקין.
    רוב הסיכויים שהכל בסדר אבל עדיף לעשות את בדיקת מי השפיר בשביל השקט הנפשי.
    כמובן שהייתי מציעה לך לעשות אצל רופא עם המלצות.
    שיהיה המון בהצלחה
  • ברוכה הבאה!
    שקיפות עורפית עדיין לא אומרת שום דבר,
    חכי לתוצאות של בדיקת מי השפיר ומשם תהיי חכמה יותר
    בנוסף תפני לייעוץ גנטי, אם עוד לא פנית...
    מאחלת לך הריון תקין וקל
  • ברוכה הבאה וכמו שרשמו הבנות שבעה ימשיך קל ותקין אנו כאן לכל דבר שבת שלום
  • בדיקת מי שפיר היא הבדיקה הכי מדוייקת.
    דבר נוסף,הנתון שקיבלת הוא סטיסטיקה,זה לא אומר בהכרח שזה מה שיקרה.
    רוב הסיכויים שהכל באמת טוב וזה שום דבר אבל למען השקט הנפשי שלך תעשי בדיקת מי שפיר וככה תיהי רגועה ותוכלי להמשיך את ההיריון ברוגע ושלווה[זה חשוב מאוד לך ולעובר]
    אני גם יכולה לספר לך שאצלי הכל אבל הכל היה תקין,ובשבוע 37 פתאום נצפו מעיים אקוגניים והתחילו להפחיד אותנו רצח ובסוף היה מדובר בקקי של הבייבית היפה שלי.
    בקיצ,לקחת את הדברים בעירבון מוגבל,לנשום עמוק ולהשתדל לא לחשוב על זה ולעשות את הבדיקה כמה שיותר מוקדם למען הסרת דאגה מליבך.
    המשך היריון תקין,קל והכי חשוב בידיים מלאות

• שיהיה בשעה טובה!
    וימשיך קל ותקין ב״ה

• תודה רבה בננות אתן עוזרות ותומכות מלא
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה