היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
חום 39 ואפילו יותר (הוא לא נותן למדוד יותר מדי זמן..) עדיין עם נובימול.. המסכן הקטן מנסה להרים את תיק הגן שלו וללכת לכיוון הדלת חחחח.. הסברתי לו שהיום אין גן ובשעה 11 יש לנו תור לרופא.. שם אני הולכת אם צריך גם להפוך שולחנות.. תחזיקו לנו אצבעות שהכל יהיה בסדר..
13 תגובות
עמוד 1
שירגיש טוב מאמי!
חמוד קטן שלי!!
מה יש לו?
אוי מאמי מה יש לו? החלמה מהירה לקטנצ׳יק
תודה בנות אהובות!!! אני לא יודעת , מעלה חום ומוריד לסירוגין כבר שבועיים ומאוד מאוד חולה באופן כללי
גם שלי משתעל ויש לו ליחה...
מה עושים? אני נותנת טיפות אף מי מלח
הוא גם מצונן
מסכנוני קטן שירגיש טוב במהרה!
תודה יוליה יפתי ושלי בובי אל תדאגי הצינון אצל נועם זה ככל הנראה עדיין מהלידה.. הוא מוציא את כל הנוזלים וזה מתבטא ב"צינון" גם ליעד היה ככה והשתמשתי במי מלח.. זה פשוט חלף לבד
אוי באסה שירגיש טוב החלמה מהירה
איזה חמוד, רוצה לגן...
אז איך היה אצל הרופא?
שירגיש טוב
רפואה שלמה לליעדי המתוק...
שבועיים? זה המון זמן מקווה שהוא ירגיש טוב הכי מהר שאפשר