ובכן, גם הזרעה 5 האופטימית-כשלה-איך ממשיכים מכאן?? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יאוש גדול.השלב הבא יהיה IVF שמאוד רציתי להמנע מזה.. לא יודעת מאיפה מתחילים בכלל??
8 תגובות
עמוד 1
  • אל יאוש, אופטימיות בחזרה...רק שתדעי שלפי החישוב כשעושים הזרעה הסיכוי להיקלט הוא פעם ב 6-7 פעמים לפחות. זאת אומרת שאולי תחכי ותמשיכי בהזרעות עוד חודשיים ותיראי אולי יקלט. שאלה... עשית הזרעה עם הורמונים וזריקות? או בלי?
  • אין לל מה להירתע מהפריה.. היא הרבה יותר מוצלחת מהזרעות זה בטוח.. אני במקומך הייתי שמחה דווקא..
    אני רק חיכיתי שייתנו לי הפרייה ושיפסיקו עם ההזרעות הלו מוצלחות האלה..

• היי זוהר... באיזו הפריה נקלטת?
  • לולי, עשיתי 2 הזרעות רק עם מעקב ועוד 3 עם גונאל. יש דיעה שטוענת שהזרעות זה בזבוז זמן.. כנראה שיש בה משהו.. יום אחד אפשר להיות עצובים..
  • היי טלס.... תעזרי את כל הכוחות והאופטימיות שעוד נשארה (תבני בניינים של אופטימיות - אין ייאוש בעולם
  • מאמי מבינה אותך ,אני עד עכשיו עברתי רק 2 הזרעות בדרך לשלישית , אני מבינה שקשה מאד להמשיך בלי לתאייש , אבל אין לנו הרבה בררות , אלא לקוות להצלחה ולבשורות טובות , מאחלת לך המון , המון הצלחה .

/]
  • גם אני עשיתי כבר 3 הזרעות שנכשלו! אני טיפול הבא עושה הפריה
    אם אםשר לשאול יש בעית זרע ?
    אצלנו יש בעית זרע:(
  • אני עושה עם תרומה אז אני נוטה להאמין שהבעיה לא בזרע, למרות שרציתי להחליף תורם הפעם, יכול להיות שמשהו בכימיה" שלא עובד בינינו.. אבל הרופא המליץ להמשיך עם אותו אחד..
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה