-
תראי קיים תחליף בשם נוטרמיגן
שאותו הכי קל לעכל
אבל זה משהו שניתן לקבל רק עם מרשם שלרופא.
תלכי ותתיעצי בכל אופן
אולי אכן ימליץ לך על תמ"ל
בהצלחה
-
כעקרון אין קשר בין פליטות
לחלב אם, כל תינוק והאופי שלו
הגדולה שלי לא היתה פולטת
בכלל והקטן פלט מלא ושניהם ינקו
הנקה מלאה.
תראי אם הוא יונק ישר
אחרי האוכל סימן שכנראה הוא אכל יותר מדי
אם הוא יונק שעה אחרי האוכל אז הייתי הולכת
לרופא להתייעץ אבל גם אז יכול להיות שהכל בסדר
-
*פולט
-
אני לא חושבת שיש קשר, וגם אם פחות פולטים איתם (מה שלא נראה לי) הם ללא ספק כבדים יותר לעיכול מאשר חלב אם
באופן כללי אני יודעת שכדי להתמודד עם פליטות יש רופאים הממליצים לעבור לתמ"ל בשם נוטרמיגן
או לחילופין להסמיך את התמ"ל עם דייסה כדי שהאוכל יעלה פחות
בכל מקרה, אם יש לך ספקות כלשהם אני חושבת שמוטב להמשיך ולהתייעץ עם רופא/ת הילדים עד שתרגישי שקיבלת את כל התשובות לשאלות שלך
-
-
נופר, לגסטרו צריך הפנייה
הרופאה אמרה שהכל בסדר, שתינוקות פולטים והוא עולה במשקל, ערני וחייכן
ואין ממה להלחץ
כל עוד הוא עולה במשקל הכל בסדר
-
מה שהרופאה אמרה זה נכון מאוד . אין ממש מה להלחץ כל עוד הוא עולה במשקל ואין לו כאבים למשל , פליטות יש לכל התינוקות , סוג של חוסר בשלות במערכת העיכול . לא חושבת שיש צורך לעשות משהו ... חבל על הקלוריות המיותרות שמקבלים מהדייסות אם זה לא הכרחי , וגם נוטרמיגן די מגעיל בטעם , ממש דוחה ... חכי עוד קצת והפליטות יעברו לבד... הרבה פעמים הפליטה שלהם נראת ענקית אבל בעצם היא לא כזו גדולה ...
מאיה.
-
שימי לב שלא מוסיפים את הקורנפלור הרגיל שאת מכירה ודייסות רגילות כי עוד אסור לו!!!!
זו תוספת מיוחדת שהרופא רושם!!!
-
תינוק פלטן זה תינוק פלטן ללא קשר לסוג האוכל.
תמר היתה האמאמאמאאאאאא של הפלטנית... זרנוקים אחרי כל הנקה בכל הבית.... ומאוחר יותר אחרי כל בקבוק...
עד היום כשהיא חולה זה תמיד מתבטא קודם בהקאה- לא משנה מה סוג המחלה.
פשוט יש לה קיבה רגישה.
-
אני עם מיטל.
ועוד משהו, כשיש בעיה עם פליטות, כשיש ריפלוקס, חוץ מירידה במשקל (שזה אומר שכל האוכל נפלט בעצם) יש גם צרבות, כל הזמן זה תקוע להם שם וצורב וצורב, וזה גורם לכך שהם לא יהיו רגועים ויקטרו ויהיו לא נינוחים. סתם לידע כללי.
-
עדיף להתייעץ עם הרופא...
את יכולה גם להוסיף טיפה קורנפלור זה עוזר.. לאופל בפגיה היו מוסיפים כי היא
הייתה פולטת...
דרך אגב... אני מנסה לשלוח לך מייל אבל לא מצליחה לא יודעת למה לא נותן לי...