לבנות שעברו טיפולי שיניים ( סתימות) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ובטטטטטוח יש כאן לא מעט....

16 תגובות
עמוד 1
  • זרם חשמלי....
  • .

• זרם חשמלי
  • גם אני לא מכירה

נשמע ממש לא נעים
  • אימאלה!! איפה טיפלת?

אף פעם לא שמעתי על זרם חשמלי. הייתי הולכת לרופא אחר שיוציא את הסתימה ויעשה חדשה, מחומר אחר.

תרגישי טוב.

• תשתמשי במשחת שיניים של סנסודיין, זה עוזר מייד, יש המון סוגים, הכי טובה זו זאת עם המכסה הכחול שכתוב עליה להקלה מידית, אבל גם זו עם האריזה בצבע זהב מאוד טובה.

• הוסבר לי שהרי סתימה כסופה... היא משום מה עשויה ממתכת ומוליכה ( ככה אומרים?) חשמל...
    ויש מקרים שעובר זרם חשמלי וזה אמור לעבור אחרי כמה חודשים.
    טפלתי במכבי
  • קרה לי..בעעעעע.... זה היה לפני המון שנים אבל עד עכשיו זה מפחיד אותי לנגוע שם עם מזלג או סכין...

• זה קרה לי לפני שנים...עכשיו אני די בטוחה שזה עבר אבל עדיין יש לי טראומה מזה אז אני אפילו לא מנסה לבדוק.
  • היי, אני גם סייעת לרופא שיניים וגם שיננית יכול להיות דבר כזה במיוחד שהסתימות נוגעות אחת בשניה זה הרי כספית אז יתכן מעבר של זרם חשמלי הרופא שלך אמור להגיד לך את זה ובאמת זה צריך לעבור תוך כמה זמן לא חושבת חודשים אבל אם נראה לך שזה הרבה זמן אז תפני לארופא.
    וגם מה שעוד יכול להיות שהסתימה שלך היא עמוקה אז יש יותר רגישות וגם זה משפיע.
    תרגישי טוב
  • shinanit56- תודה לך....
    הסתימה לא נוגעת באחרת. יש לי רק אחת !

• למה ישר לא שמו לבנה??

נשמע לא תקין
  • ציקוש'..... יש תגובה של שיננית... תקראי

• בדרך כלל שמים מאחורה סתימה כסופה כי לא רואים אלא אם מתעקשים וסתימה לבנה יותר רגישה מסתימה כסופה. וגם בגלל הכסף אין סיבה להשקיע כי סתימה כסופה היא חזקה מאוד
  • אני רואה כשכבר ענו לך את מה שבאתי לכתוב לך מבחינה מקצועית
    אבל עדיין לפעמיים גם שצוחקים / מדברים רואים את הסתימות גם שיניים אחוריות ולפי דעתי אין כמו סתימה לבנה מבחינה אסטטית
    ואני מכירה כמה רופאי שיניים שכבר מזמן לא עובדים עם האמלגם
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה