פריטי חובה לתינוק... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי יפות שלי!

אז על מנת שאני לא אכנס להיסטריה ולחץ אני לא מסתכלת על הסרגל שלי ואני לא שמה לב שנכנסתי לחודש.... שמיני!!!!! אז גם אתן אל תסתכלו
20 תגובות
עמוד 1
  • אוקיי אז ככה
    שידה
    מיטה + מזרן איכותי נושם וכל החרטה הזה
    עגלה כמובן ( לא שווה להשקיע כי מהר מאוד מחליפים לטיולון זול , פשוט וקל... לדעתי חבל על הכסף.
    חזיות
    רגליות
    אוברולים חמים מעל
    כובע
    גרביים
    כפפות ( לא השתמשתי כי לדעתי זה עוול לחסום לילד את היד)
    בקבוקים
    מוצצים
    עץ לתליית בקבוקים
    שמיכות
    טרמפולינה\ נדנדה חשמלית
    אמבטיה
    לא השתמשתי בדפני ובכיסוי אבל להתחלה זה יכול להקל את הפחד
    זה בגדול אם אני יזכר בעוד אמי ירשום לך

• מסכימה עם נופקי
  • מעולה!!! תודה!!!!

גם לי נראה שהדפני מיותר... רחצתי כבר המון תינוקות בלעדיו אז לא נראה לי שזה יפחיד אותי
  • אהה וכמובן ויטמין D
  • מגן ראש, מגבות (בשילב יש פטנט נחמד מגבת עם סקוצ' שנתלית על הצוואר ואז את פשוט עוטפת), משחה לטוסיק, אלכוהול לחיטוי הפופיק

• אבקת כביסה ומרכך לתינוקות, מנשא אם אם אוהבת, עריסה (אפשר להשכיר במקום שאת עושה חבילת לידה- בערך 50 ש"ח לחודש, שזה בדר"כ ל-3 חודשים ראשונים).

• בגדים מכובסים
    מגבת מכובסת
    שמיכה לעגלה!
    מוצץ (לברית, גם אם לא תתני בהתחלה)
    אגב, חשבת על הברית? אם את רוצה המלצה לרופא מוהל, אנחנו עשינו אצל גונן
    ואני ממליצה. עבר בשלום ולא כאב לו בכלל. אחר כך היה טיפה בכייני ובערב כבר חזר לעצמו
    תדאגי גם לך שיהיו תחתונים במידה גדולה יותר
    יש ספריי להקל במקרה של תפרים, לי זה היה ממש הצלה. אני הצטערתי שלא קניתי מראש
    יהיו לכם בבית בקבוקים, שמיכה לחורף, סבון לתינוק ומשחה לטוסיק
    אלכוהול לחיטוי הטבור
    ותדאגי שיביאו לך אוכל חחח, זה חשוב בימים הראשונים
    ושיהיה מי שיעזור ויביא את הדברים שתקנו, המשפחה שלי עזרה לנו בזה המון

• דברים שחייבים בלבד, לפי דעתי הם:

סלקל
    מזרן למיטה, סדין למיטה, מגן ראש למיטה, שמיכה למיטה. ועוד שמיכה לבחוץ (יענו על הסלקל, על העגלה וכ'ו)
    אלכוהול לפופיק (צמר גפן בטח יש לך בבית)
    דוגמיות של חיתולים לימים הראשונים ומשחה לטוסיק יהיו לך משלל הערכות ליולדת (בסופר פארם מותנה בתשלום עם כרטיס אשראי, משופרסל זה רק חבר מועדון)
    מגבונים
    בגדים . כובע חייב. כפפות-בחורף את תלדי, וזה מחמם להם ידיים, אבל זה לא ממש חובה. אצלינו זה היה חובה אחרי שהוא היה בן 3 יום ובתינוקיה שרט לעצמו חצי לחי (כמעט סטייל הג'וקר) ועד עכשיו יש לו צלקת. ועוד האחיות כעסו עלי שזה בגללי כי לא שמתי לו כפפות. מפגרות . טוב אז איפה היינו?
    אל סבון ללא דמעות לתינוק (משמש גם כשמפו בהתחלה)
    ו...חיטולי טטרא.
    מגן פיפי קשת (סתם, עוד לא המציאו את זה)
    אבקת כביסה סנסטיב
    וזהו.

אה ואני דווקא כן הייתי הולכת על הפלסטיק ששוכבים בו באמבטיה, זה מקל על החיים, אבל את מיומנת אז את יכולה לוותר עליו באמת. למרות שהוא עולה איזה 15 שח.
  • היי מתוקה
    אני אשתדל לא לחזור על מה שאמרו, אבל מניסיון:

מלא מגבונים
    משחות לטוסיק (של דר' פישר מעולות ולא יקרות...)

חיתולים...(ואת יכולה לקנות מידה 2...לדעתי מידה 1 מיותר אם התינוק בע"ה 3 ק"ג ומעלה)

חיתולי טטרא - חשוב ממש ממש נוח להכל

שמיכה לעיטוף הבייבי
  • הבנות כבר רשמו הכל....
  • שמריז שכחתי שאת מיומנת במקלחות

• הכי חשוב רדיאטור לחדר כי יהיה קר ומזגן סתם מייבש. אצלנו בעלי קנה של דלוני הוא קטן יחסית בדודל חשמלי וממש טוב. היה איזה יום אחד שהמנקה שםכה עליו משהו כשעוד היינו אצאל אמא שלי ולא השתמשתי בו יום שלם אלא במזגן את לא תאמיני איזה הבדל!!! כל שניה רציתי לכבות את המזגן כי הוא פשוט מייבש והאווחר לא נשאר חמים ואילו התנור מכבה את עצמו ונדלק אחרי שהטמפרטורה יורדת נתחת למה שקבעת. פשוט מציאה. נועה ישנה איתנו בחדר ואני נהניתי מהתנור גם ישנתי כמעט בקצר .
    אה עוד משהו תקני טיפות אף שהן מי מלח ותשימי פעם ביום (אני שמתי בוקר וערב) כי המזגן והתנור אמנם הרבה פחות אבל מייבשים את האף. נועה בהתחלה פחדה אהל מהר התרגלה והיום היא צוחקת כשאני שמה לה מידי פעם. רני קניתי כאלה שנקראות סטרימאר הן עולות 40 ש"ח בסופר פארם ומעולות. יש קופסה בצבע תכלת עם דולפין צצהוב ויש בצבע כחול כהה. תקני עדיף עם דולפין אבל אם אין אפשר גם רגיל.

נשיקות בובה והמשך קל תקין וכיפי
  • יואוווו תודה בנות!!!!!

יש לי רשימה ואני מעדכנת אותה עם כל תגובה שלכן....

תודה תודה תודה!!!
  • כולן כבר כתבו הכל
    אז רק נשאר לי להגיד שאני מתה עלייך

• אנסה להוסיף:

*מקלוני-אזניים (לחיטוי הטבור עם האלכוהול).
    *מספריים עם מכסה (זה שומר עליהן נקיות בעיני).
    *כפית מסיליקון רכה (של לייף למשל),ע"מ לתת את הויטמין די (אני אוהבת שהפייה של הבקבוק תישאר סטרילית).
    *מובייל למיטה עם מוסיקה נעימה.

• ממליצה לך להצטייד בטיטולים
  • ועוד משהו חשוב: בייבי סנס!

• רשמו המון אז רק בא לי לתת
  • מאמי רשמו המון.
    אז גם תכיני:
    המון חיבוקים
    המון נישוקים
    את הציצי במצב היכון לשלוף
    קיסמי שיניים (לעיניים שלך חחחחחח)
    וחיוך דבילי שלא יורד מהפנים גם תוך כדי שינה

בגדול וגם בקטן זו הרשימה שלי:
    חובה:
    ביגוד ראשוני, מצעים, מיטה+מזרון, עגלה וסל קל, חיטולים ומגבונים, מגבת (לא חייבים חדשה אפשר פשוט לקחת שלכם ולכבס באבקת כביסה לעור רגיש), שמיכה לעגלה, חיטולי טטרה, אלכוהול עם צמר גפן, משחה לטוסיקון,
    אפשר להסתדר בלי:
    שידת החטלה (מה רע בלחטל על המיטה? או שולחן
  • אין עליך ליבי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה