עגלות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום רב,
    אנחנו מתלבטים בבחירת עגלה לילדה ראשונה
    אנחנו חייבים עגלה שתתקפל לגודל סביר (יש לנו כרגע סוזוקי סויפט והבג'ז שלה די קטן)
    לגבי שאר הפרמטרים חשוב לנו הדברים הרגילים: קלה יחסית, קיפול נוח, נוחות הילד והמחיר. כשהלכנו להציץ בחנויות אז הציעו לנו את בבה קונפורט סטריטי וסולה של mama & papa כשהצצתי בסקר העגלות ראיתי גם את אינגזלינה אביו ודי נדלקתי עליה אבל לא ראיתי אותה בחנות.
    מה היתרונות והחסרונות של כל אחת? מישהי יודעת היכן ניתן לקנות או לראות את האינגליזינה?
    תודה מראש,
    קרן
4 תגובות
עמוד 1
  • את האינגליזינה אפשר לראות בשילב, היא עולה עכשיו 3200 היא קלה ויש לה קיפול מאד נח.
    אגב, מיה שלנו מוכרת את האינגליזינה עם סלקל במחיר מעולה!
  • ממליצה לך לבחון את עגלת מקס ספיריט של איה בייבי
  • סולה מושלמת אני מצטערת שלא קניתי אותה. הדפקה היחידה שמצאתי בה היא אצלי וזה שאמבטיה שם בצבע שחור בלבד. אני לא סובלת צבע שחור במיוחד לא חתינוק. חוץ מזה מאוד אהבתי אותה.

כשאת בוחרת עגלה שימי לב גם שגלגלים נכנסים למעלית ולבניין כי בחנו גם אאת מוצי והיא לא הייתה נכנסת ברוחב למעלית אצלנו.

עוד משהו הוא שכיבה בעגלה. בהרבה עגלות כמו מקס מבית איה בייבי כשהתינוק שוכב רגליו למעלה כי המושב לא מתיישר בשכיבה. את יכולה לראוצ את זה רק אם תשכיבי את העדלה כי בישיבה הכל נרה בסדר.

בזוף קניתי את הםג פרגו איזי סוייץ כי היא מאד קלה במשקל ומתקפלת טוב אבל הייתי חוזרת לסולה....
  • סולה מושלמת אני מצטערת שלא קניתי אותה. הדפקה היחידה שמצאתי בה היא אצלי וזה שאמבטיה שם בצבע שחור בלבד. אני לא סובלת צבע שחור במיוחד לא חתינוק. חוץ מזה מאוד אהבתי אותה.

כשאת בוחרת עגלה שימי לב גם שגלגלים נכנסים למעלית ולבניין כי בחנו גם אאת מוצי והיא לא הייתה נכנסת ברוחב למעלית אצלנו.

עוד משהו הוא שכיבה בעגלה. בהרבה עגלות כמו מקס מבית איה בייבי כשהתינוק שוכב רגליו למעלה כי המושב לא מתיישר בשכיבה. את יכולה לראוצ את זה רק אם תשכיבי את העדלה כי בישיבה הכל נרה בסדר.

בזוף קניתי את הםג פרגו איזי סוייץ כי היא מאד קלה במשקל ומתקפלת טוב אבל הייתי חוזרת לסולה....
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה