בנות שנותנות תמ״ל - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הסתכלתי על הרופסא של המטרנה אקסטרא קר שיש לנו
    וראיתי שליהוא אמור לאכול 120
    הילד שלכם באמת אוכל כמות כזו??

12 תגובות
עמוד 1
  • תכיני 120 ותראי כמה הוא ישתה.
    אי אפשר להכין פחות כי עלול לצאת לא מדוייק...

אפשר 60 או 120

לדעתי בגילו - חודש, כבר אפשר להכין 120 ושישתה כמה שירצה
  • על הקופסא גם רשום שזה בהנחה והוא אוכל x פעמים ביום. אם הוא אוכל יותר פעמים, אז סביר שמנות יהיו קטנות יותר. אבל כמו שאמרו, את יכולה להכין בכפילות של 60.
  • 1. זה לא נכון להשוות כמויות חלב אם לכמויות תמל. זה בלתי ניתן להשוואה.
    2. הכמויות של המטרנה זה הערכה בלבד, ופה בפורום הרבה תינוקות לא באמת אוכלים מה שכתוב על המטרנה. במיוחד לא בגיל איפה שכתוב שם 240.
    אז ממש לא להסתמך על הטבלה הזו חוץ מהפעם הראשונה שמביאים לילד לטעום את זה, כי את באמת לא יכולה לדעת כמה הוא ירצה לאכול משם. ואחכ מכינים בכפולות מתאימות בהתאם למספר הכי קרוב שהוא אוכל בדכ.
  • מכינים 120 וכמה שהוא אוכל שיהיה לו בתאבון...
    לאט לאט הוא גם יגדיל כמויות לבד... בלי שתרגישי...
  • כן 120 זה סבבה
    2 כפות מטרנה
  • ממי
    עד היום יואב מסרב לאכול מעבר ל120
    והוא כבר בן חמישה חודשים 555

• כן מאמי
    מיכאל בגיל של ליהוא והוא אוכל פעם ביום ציצי ועוד בערך 6 ארוחות של 120
    555 :)
    לפני שבוע הוא אכל פעם 90 ופעם 120.
    היום רק 120 וממש לפעמים משאיר שאריות

• לנועה בזמנו היו עיניים גדולות ואם הייתי מכינה המון היא הייתה גומרת הכל ואז פולטת. עם הזמן פיתחתי שיטה. הייתי מכינה נניח 120 כמו שצריך ואם הייתי רוצה לתת לה 80 אז הייתי שופכת טיפה בכיור ומשאירה 90 כדי שאם תרצה עוד יהיה לה אבל לא הרבה וככה שלטתי בכמות. זה טיפה עזר לםליטות.
  • אה והוא לו חייב לאכול לפי מה שרשום כי זה גם תלוי בכמות הארוחות. נועה עד גיל חודשיים וקצת אכלה בין 100-120.
  • זה תלוי בילד מאמי
    יוסי אכל בגילו חלב שאוב 120 אבל תמ״ל עד היום הוא אוכל 120
    ובגילו כבר נותנים 200

• מכינים 120 ומה שהוא משאיר זורקים
    למרות שלא השתמשתי במטרנה אלא רק בסימילאק אבל אני מאמינה שזה אמור הליות אותו הדבר
  • הבת שלי התחילה לאכול יותר מ120 רק בגיל 5 חודשים כך שזה אינדיווידואלי לכל ילד.
    מטרנה גם מספקים כפית מדידה שאפשר להכין איתה רק 30cc
    הייתי משתמשת בה המון שהילדה אכלה רק 90. אז הייתי מכינה כפית וחצי בכל ארוחה.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה