אז הייתי היום אצל הרופא... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• אז ככה עשינו 4 סבבים של איקקלומין התגובות היו מעולות לפי דברי הרופא
    בנוסף סבב אחד מתוך הארבע היה עם הזרעה עשינו השבחת זרע ואחרי ההשבחה איכות הזרע הייתה מעולה תנועה מצוינת 17 מיליון ..
    ואז הרופא שלי החליט לשלול הכול ! לפני שעוברים לדברים יותר כבדים
    דברים יותר כבדים זה זריקות בשילוב הזרעות .. על מנת להבטיח ביוץ! לטענת הרופא ייתכן שרואים זקיקים גדולים ויופים אבל בסופו של דבר הם לא יוצאים לביוץ

בבדיקת פרופיל הורמונלי היחס LH שהיה לי הוא 1:8 כאשר היחס אמור להיות שווה בשווה 1:1 כך לפי דברי הרופא ולכן הוא נתן לי כדורים שנותנים לחולי סכרת בשם גלוקומין להתחיל מחצי כדור ביום ולעלות מינונים עד שאני יגיע ל 2 כדורים ביום
    במקביל הוא נתן וויטמינים .. האמת שקצת נילחצתי מכיווןן שזו פעם ראשונה שאני שומעת על דרך קיצר החודש רק איזון הורמונלי עם הכדורים האלו אחר כך בחודש הבא צילום רחם ..

וזהו אז חפרתי לכן ..
16 תגובות
עמוד 1
  • היי מורן, חושבת שהרופא עושה נכון שהוא שולל הכל ולא רוצה לתת טיפול הורמונלי חזק שיכול לא לעזור במקרה ויש בעיה אחרת.
    יחס של 1:8, את פוליציסטית? אם כן לפעמים זה מגיע עם תנגודת לאינסולין כמו אצל חולי סכרת.
    מאחלת לך המון בהצלחה!
  • באמת טוב שהוא יעשה בדיקות מקיפות כדי לשלול דברים כך תהיו רגועים ותלכו על בטוח בכל צעד שחיקחו

• מורני לא הבנתי עשית עוד הזרעה?? , מאחלת לך המון הצלחה , כבר אמרתי שרופא שלך מעולה. לא קיבלת החודש שוב איקאקלומין? אז עוד יותר טוב , תנוחי מכדורים האלו , קצת לנקות את גוף.
  • הייי בנות
  • נותר לי לאחל לך המון בהצלחה.
    אני בטוחה שאת בכיוון הנכון.
    את נשמעת מאוד אופטימית כל הכבוד לך.
    יש לי שאלה - מזה השבחת זרע?
  • מחכה- תודה
  • אוראל, מאחלת המון המון בהצלחה!!!!!!!
    הלוואי והחודש יהיה החודש המנצח!

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]

[URL=http://www.babynamestext.com]
  • פנינוש- תודה יקירתי
  • ממוש שיהיה המון בהצלחה ! טוב שיש רופא שלא מעוניין ישר לפוצץ בהורמונים ויאללה... יופי ממי :)

• הבנתי וטוב שכך שיהיה בהצלחה רבה .
  • רק תיקון טעות השבחה עושים לא רק שמדדי זרע ירודים
  • מתוקה שלי, שיהיה מלא בהצלחה!!
    הלוואי שבקרוב מאוד זה יגיע! תמשיכי להיות אופטימית אוראלי, זה יגיע :)

שולחת לך מלא
  • מתוקתי, אני לא כל כך מבינה במה שהרופא נותן לך, אבל אני בטוחה שאת תעשי את מה שהכי נכון ובטוח בעבורך. מאחלת לך המון המון בהצלחה, ושכל מאמציך ישאו פרי בהקדם. כל הכבוד על ההתמדה, הנחישות והאופטימיות. ראויים להערצה.

crazy woman!
  • מאחלת לך המון בהצלחה אין ספק שיש לך רופא טוב נכון שעל פניו כביכול נראה שאולי עדיף להמשיך בהזרעות ובטיפולים כלשהם אבל אם יש סיכוי שאכן יגיעו לשורש הבעיה אני בטוחה שזה ישתלם בסוף!!
    גם אני הגעתי בחמישי שעבר כבר מוכנה לתור להיסטרוסקופיה שהרופא הפנה אותי ובאותו בוקר החליט שאין טעם וחבל על החודש הזה והוא ממשיך עוד החודש בערוצים אחרים ואני איתו גם הרופא שלי לא ממהר לתת הורמונים ואני שמחה מאוד על כך!!!
    בע"ה בקרוב נשמע ממך בשורות טובותתתת
  • מאחלת לך המון בהצלחה אין ספק שיש לך רופא טוב נכון שעל פניו כביכול נראה שאולי עדיף להמשיך בהזרעות ובטיפולים כלשהם אבל אם יש סיכוי שאכן יגיעו לשורש הבעיה אני בטוחה שזה ישתלם בסוף!!
    גם אני הגעתי בחמישי שעבר כבר מוכנה לתור להיסטרוסקופיה שהרופא הפנה אותי ובאותו בוקר החליט שאין טעם וחבל על החודש הזה והוא ממשיך עוד החודש בערוצים אחרים ואני איתו גם הרופא שלי לא ממהר לתת הורמונים ואני שמחה מאוד על כך!!!
    בע"ה בקרוב נשמע ממך בשורות טובותתתת
  • בנות יקרות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה