שאלת פליטות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי.. שבת שלום לכולן.
    רציתי לשאול אתכן לגבי פליטות מה אתן עושות? אגמי תמיד פולטת לי במידה והיא על הבטן לא משנה כמה זמן עבר מהארוחה,אמנם לא כמות גדולה בכלל אבל מלכלך בטירוף.
    יש לנו מזרון פעילות מד רך ותמיד שהיא על הבטן היא פולטת,ואני שמה חיתול בד אבל הוא מפריע לה להיות על הבטן ולהתהפך,אז מה עושים??

6 תגובות
עמוד 1
  • סינר! זה פיתרון מעולה, גם עכשיו וגם כשיתחילו לה שיניים והיא תיירר המוןס
  • תודה ממי הבעיה שהיא על הבטן ומרימה את הראש ישר אל תוך המזרון הפליטות מגיעות. הסינר ישב על הצוואר מה זה יעזור כל כךך:|?

• הפתרון המושלם לבגדים הוא ספריי וניש קליה 7 ימים. אחרי שאת מורידה ממנה את הבגדים בערב אפילו לו באותו רגע אבל בטותו יום את מרססת את זה על הכתמים וזורקת לסל. את צריכה חכבס את זה במשך שבוע מיום שריססת.

לי לא היה את זה בהתחלה ומלא בגדים נזרקו. מאז שסיפרו לי על זה הייתי לובשת לנועה לבן לאכול מרק בטטה!!! לא אכםת לי מה היא לובשת כי הכל יורד!!!

לגבי מזרון פעילות אולי סדין גדול שלא יתקפל במהירות שמקופל כמה שכבות או אוניברסיטה כי היא מבד שאפשר לכבס ואני הייתי פעם בשבוע ממכבסת והפליטות מנגבת עם מגבון וזה מתייבש מהר רק משאיר קצת ריח אבל אין מה לעשות.
  • תודה רבה ממי
    והסדין אחלה פתרון... לא חשבתי על זה.
    אני אשים סדים מעפן שמילא לא אכפת שיתלכך..:)

• מיכלי כמו שאמרו לך... שימי חיתול טטרא כשהיא שוכבת על הבטן.. היא עוד ממש פיצית והקיבה רגישה. זה היה קורה גם לאופק בגיל כזה לא משנה כמה זמן אחרי האוכל...
    עוד מעט יעבור
  • חיתול טטרה מפריע לה להיות על הבטן ולהתהפך ממי^^
    מתי זה עבר לאופק?

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה