תה שומר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    יש כאן מישהי שניסתה לשתות תה שומר נגד גזים אצל התינוק? זה באמת יכול לעזור? איפה לקנות וכמה צריך לשתות ביום?
    האם זה נשמע לכן הגיוני שהגזים בכל פעם מתחילים באמצע האוכל? אחרי שנעמי יונקת כ - "חצי מנה" (להערכתי...) היא מתחילה להתפתל, להשמיע קולות מאמץ ולא מוכנה לינוק יותר. אני גם שומעת קולות בבטן שלה... וככה כמעט בכל ארוחה, ולא רק בערב...
    אז אני מאד אשמח לשמוע אם למישהי יש נסיון עם תה שומר.
    תודה,
    מאשה.
14 תגובות
עמוד 1
  • כן שתיתי וקניתי שומר ואכלתי....
    לא עזר.
    אין לדעתי שום פיתרון לגזים מכוון שהם לא הגזים שאנחנו מכירים.
    זאת תופעה של המעי בתחילת דרכו.
    דרך אגב, יש תרופה אבל היא נאסרה לשימוש מתחת לגיל חצי שנה (דבילי, לא? תרופה לגזים לתינוקות!) בגלל מקרה שקרה פה בארץ שקשור לאופן נטילתה.
    אני נתתי בהשגחת רופא - זה פלא חבל"ז.
  • ערב טוב
    שומר זה טוב ליצירת חלב ובקשר לגזים לי אמרו לא לשתות דברים מוגזים ולא לאכול חומוס כי זה גורם לגזים אצל תינוקות
    יש תרופא שנקראת גרפאוטר משהוא כזה מקווה שרשמתי נכון זה עזר לילדה שלי נגד גזים
    אבל חברה שלי ילדה לפני חודש וחצי בן ואמרו לה לתת לא לשתות חליטה של שזיפים משרים כול הלילה שזיפים ונותנים לשתות וזה עובר אז תשאלי את אחות טיפת החלב אולי זה יעזור
    מקווה שעזרתי גל

• בנות יש רק דבר אחד שעוזר לגזים לצערי-
    הזמן
  • אז ככה
    הגזים של תינוקות זה בעצם מה שנקרה "קוליק": זו הבשלה של מערכת העיכול בחשיפתו לעולם ולמזונות וכל תינוק עובר את זה כך או אחרת
    נכון שיש תינוקות שיצאו לאויר העולם בשלים, ופחות מורגש אצלהם הכאבים או שרק מעט וחלקית
    אין ספק שהזמן הוא המרפא האולטימטיבי לנושא הזה
    אבל ישנם דרכים להקלה, לא כל הדרכים משפיעים באותה מידה על כל התינוקות
    ואפילו אם זה להקלה רגעית זה גם משהו
    - עיסוי מעולה לנושא
    - תה שומר לאם המיניקה - יש עדויות טובות בנושא מדובר בהכנת תה שומר מזרעי שומר ברתיחה על האש, אפשר אחר כך לקרר ולהמתיק במידת צורך, מדובר בכמה כוסות ביום (מינימום 3) כדי להרגיש את האפקט
    - שמירה על תזונת האם המניקה- ע"י ניסוי ותהיה, להוריד את כל המזונות הידועים כיוצרי גזים ובכל פעם להחזיר אחד אחד ולראות מה משפיע בעיקר
    - תכשירים- כמו גליקול (הומהופטי), גריפווטר (צמחי), שניהם יכולים להקל אבל בבקשה לא להשתמש ללא הגבלה אלה רק בזמן שבאמת יש צורך, בכל זאת אלה חומרים טבעיים ככל שיהיו
    - תה שומר לתינוק אני לא ממש אוהבת שנותנים אבל אם בכל זאת המצב כל כך קטסטרופה אפשר לנסות מעט מהתה של אמא (לא תה שומר של תינוקות !!) אבל מדולל ומומתק עם סוכר ענבים בלבד ומעט רק אם יש צורך.
    - יש תרופת סבתא של ערק על הטבור- זה אפשרי אבל מאוד בזהירות ורק על שמן כדי לא לשרוף את העור העדין של הקטנטנים
    בהצלחה
    קרן-לי בן בסט, N.D
    דולה ומדריכת הכנה ללידה והנקה
  • אני ותת לפונפוני תה שומר, וגם שותה בעצמי מידי פעם.
    גם גרפווטר עוזר לנו פלאים
  • לנו עוזר גליכול פלאים!!!

• בעזרתו יתברך!

שלום לכולם!

אהלן קרן!

למה תה לתינוקות זה לא טוב?

היום בעלי קפץ למשפחתון של היפיפיה שלנו באמצע היום והתקשר הסטרי שהיא שותה תה שומר(היא בת 4 חודשיים ובעיקרון אפילו מים אנחנו לא נותנים לה...)
    אז שבאתי לקחת אותה אמרתי להם שאני ממש מבקשת להביא לה רק חלב שאוב שלי! ואם באמת היא כ"כ סובלת מגזים שייתקשרו שאני יאשר.
    הם הראו לי את התה ואמרו שזה מיוחד לתינוקות אבל אחרי עיון הראתי להם שכתוב לגיל שנה...
  • אוי ואוי!

למה כולם חושבים שהם יותר חכמים מאיתנו?!

וסתם לא קשור-
    אנחנו קנינו לאופק דייסות מוכנות - רצינו להתחיל עוד שבוע כשהוא יהיה בן 4 חודשים אבל ראיתי שכתוב שיש חומרי טעם...
  • גליה מה עניינים?
    מה שלום הקטנטן?
    הוא כבר התהפך? תפארת שלי התהפכה פעם אחת (לטענת אמא שלי) ליד אמא שלי ואני לא ראיתי!!!
    הוא אצל מטפלת?

• היי!
    הכל בסדר,
    התהפך מגיל 3 חודשים לדעתי בטעות, מאז כלום...
  • איזה כיף לכם!
    אין כמו הבית!
    אני פורשת לישון סוף סוף תפארת נרדמה(לא משנה שיש לי מליון עבודות-שלא לדבר על עבודות בית...)
    לילה טוב!

• לילה טוב!
  • היי בנות,
    עד גיל חצי שנה בהוראה חד משמעית של משרד הבריאות אין לתת לתינוק שום תוספת כולל מים ונוזלים אחרים מלבד חלב אם או תחליף.

תה שומר ובמיוחד זה לתינוקות מלא בסוכר ענבים וממש מיותר לתינוקות גם בני שנה.
    הם לא זקוקים לסוכר.

בטן של תינוק עד גיל חצי שנה צריכה להיות מלאה בנוזל מזין ולא בנוזל נטול ערכים תזונתיים אשר אנם מתאימים בצורה אופטימלית לצרכיו של התינוק

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
  • כל תערובות התה לתינוקות שנקרא היפ זה פשוט סוכר עם קצת שומר
    ממש אין שום טעם בזה, מה גם , וכמו שליהי אמרה אין שום סיבה למלא להם את הבטן בנוזל סתמי ללא ערך תזונתי, בחלב אם או בתחליף יש מספיק נוזלים באחוזים גבוהים ע"פ צרכיהם ואין שום סיבה לתוספת גם לא ביום קיץ, אם בכל זאת ממש נקודתי רוצים לנסות טיפה תה שומר אפשר כמו שאמרתי לדלל מעט תה מזרעי שומר ולהמתיק טיפה בסוכר ענבים, פרט לזה צמחים הם בעלי אפקט משמעותי ולא הייתי חושפת תינוקות קטנים לאפקט חזק בגיל צעיר אלה במיקרים חריגים ובכמויות קטנות במיוחד

קרן-לי בן בסט, N.D
    דולה ומדריכת הכנה ללידה והנקה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה