איפה לעזאזל?? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אתן שמות את כל הציורים/יצירות גואש/ whatever
    שהילדים
    מביאים מהגן???
    די! נמאס לי הבית מלא בקשקושים שלהם ולא נעים לי לזרוק (למרות שברור שאני זורקת... זה בלתי אפשרי!!)
    יש למישהי פתרון יצירתי??
15 תגובות
עמוד 1
  • יש לי פיתרון יצירתי בשבילך.תמקמי כמה ציורים אחד ליד השני,ותצלמי את כולם יחד.ככה תיהיה לך תמונה אחת עם כמה ציורים עליה שתוכלי להגדיל כשתרצי.לגבי היצירות-אני שומרת רק את מה שבאמת לקח הרבה זמן להכין ואוולין לא מפסיקה להיזכר בה.יש קופסאות יפות,גדולות,שאפשר לשמור הכל שם.
  • זורקת....אם הייתי שומרת היו לי כ1000 ציורים.
    רק ציורים ממש ממש מיוחדים אנחנו מביאים לסבים או היו 2 ציורים שמסגרנו או שמנו באלבום תמונות שלה
  • יש לה מגרה של ציורים שכל פעם שמתמלאת אז אנחנו סורקים את המיוחדים וזורקים, אנחנו כבר עושות את זה ביחד, בוחרות מה לסרוק ומה ישר לזרוק ומה לשמור.

ואת היצירות תלת מימד מצלמת וכשהיא נשכחת קצת אז זורקת.

• יש לי תיבה גדולה לכל אחת בה אני שומרת דברים מיוחדים שלהן.
    מבחינת עבודות יצירה - שומרת אך ורק עבודות מיוחדות שהן עשו בכוחות עצמן (לא כאלה שהגננת עזרה, גזרה, הדביקה וכד') בד"כ כל עליית מדרגה ביכולת נשמרת, מעבר לזה עבודות מאוד יפות מצטלמות למען שויץ אימן
  • לכל אחד יש קרטון בינוני ששמתי במרפסת שירות.... וזה ארוז בתוך ניילון שלא ירטב....

יש לי ציורים של אלירן מגיל שנה ו 10... נמסתי כאשר עשיתי סדר לפני מעבר דירה ומצאתי את זה....
    בגיל שנה ו 10 חודשים ליום האם.... עם כפות הידיים עם גואש !!!!!!!!!!!!

והוא בן 7 .....
    תליתי לו את זה בחדר !

• בארגז של שישיית פפסי... זה בדיוק בגודל המתאים לדפי A4 וגם קצת יותר גדולים, מקסימום אפשר לקפל.

בינתיים מילאנו ארגז אחד והשבוע התחלנו את השני, וזה כמובן אחרי סינון ראשוני ויעבור עוד סינון בעתיד.

הילדים יודעים שהרבה דברים הולכים למחזור ולפעמים אם הצד השני עדיין לבן אני שמה בדפי טיוטא שלהם לשימוש נוסף
  • את רוב הדברים מהגן זורקת כעבור כשבוע, כשהן לא רואות.
    דברים מיוחדים ודברים שלמדו לעשות פעם ראשונה, רושמת תאריך ושם ונותנת לסבתא. יש לה מקום שהיא שומרת את הכל.

• אני מסננת ומשאירה את המיוחדות בעיניי (בעיקר אלו שמראות על התקדמות) ומאחסנת אותם במחסן של הוריי.

מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
  • יש מגרה שאני שומרת והרבה מאוד זורקת
  • אתמול בדיוק עשיתי סדר וזרקתי לא, עוד מלפני החגים

יש לוח גדול בחדר שלהן - כל פעם שהן עושות יצירה יפה - אני תולה להן וזה מתחלף בהתאם לנושאי הלימוד ומעגל השנה. כל כמה זמן אני מורידה את הישנות ותולה חדשות. למי יש מקופ לשמור? הבית שלנו גם ככה נהיה מחסן אחד גדול

[email protected]

פייס: ortal_hori
  • אני מקבלת חבילה של ציורים מראה לנועה איזה חושבת ציור יפה היא בוחרת 2 3 ציורים ואת השאר אני זורקת זה נשמע רע אבל אין ברירה המון המון המון ציורים פעם בחודש

• אני מקווה שאתן זורקות למחזור... ולא לפח
  • וואי בנות תודה! אין עליכן... מגרה זה פתרון טוב...

• אני שומרת שנה ואז את ה"קשקושים הנבחרים" זורקת ושומרת רק את היצירות
    עם הפוטנציאל להיות שוות עוד X שנים!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה