עזרה פליזזזזזזזז - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי לכולם

מישהי יודעת במקרה מה הטיפול שאמורים לעבור אחרי שמס' הזרעות לא מצליחות?

וכמה הזרעות מבצעים עד שעוברים לטיפול הבא?

מיקמיק
7 תגובות
עמוד 1
  • מספר ההזרעות תלוי ברופא , בגיל, מדד הזרע,האם יש הפסקה בין הטיפולים? בערך 5-6 ולפעמים גם מספיק 2-3 זה ממש תלוי
    לגבי טיפול הבא.. IVF
  • כמו שוורד רשמה לך,הטיפול הבא אחרי הזרעות זה ivf
    לגביי מספר ההזרעות זה משתנה בהמון נתונים וברופא המטפל ,אין לזה חוקים קבועים זה מאד אינדבדואלי .
    בהצלחה
  • היי מאמי. הבנתי מהרופא שלי, שטיפול המקסימלי אחרי ההזרעה זה ivf.
    כשהגענו אליו, והוא ראה את התוצעות של בדיקות זרע, ישר שלך אותנו לIVF.
    בהצלחה רבה!!! שבוע טוב

HTML • Ezboard • PseudoHTML, UBBCode and BB Code
  • היי חמודה, אם עד עכשיו עשית הזרעות טבעיות אז עושים עוד כמה הזרעות עם תמיכה ואז עוברים ל ivf , כמו שהבנות אמרו בד"כ אחרי 5-6 סבבים.

• בד,כ 5-6 הזרעות.. אבל כל רופא וה"כללים " שלו..

אחר כך עוברים להפרייה

• הרופאה שלי אמרה שאולי נתחיל הזרקות כל יום.. אז היא התכוונה ל- IVF? או להזרעות עם הזרקות?

מיקמיק
  • גם בהזרעות עושים זריקות יום יום.. אם היית עוברת לIVF נראה לי שהרופא היה אומר את זה במפורש, יש דרישה לכל מיני בידקות עדכניות עם המעבר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה