גמילה מטיטולים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שבוע טוב..
    שאלתי גם בפורום תמיכה ורוצה לשמוע גם מכן..
    אני מתכננת בע"ה להתחיל לגמול את הבן שלי.. לא עכשיו כמובן אבל גיל שנה וחצי זה הגיל האידיאלי בשבילנו.. הוא לא אוהב טיטולים , בוכה דמעותתת כל פעם שמחתלים אותו ולא פעם אחת תפסתי אותו מנסה להוריד לעצמו את הטיטול..
    אז בקיצור הבעיה היא שאין לי מושג איך עושים את זה!! ואני מעדיפה לדעת את הההכככללל מראש , לקרוא כל ספר אפשרי בנושא, לקבל כל עצה אפשרית בנושא...
    ממש מא' עד ת'!
    נגיד והורדתי לו את הטיטול.. נו ו? מושיבים על הסיר? כל כמה זמן? איך להגיב אם הוא עושה? איך להגיב אם לא? ואיך אפשר לעשות את זה כשהילד גם במסגרת??זה בכלל גיל שאפשרי לעשות את זה?מישהי עשתה?
    מודה לכן מראש
6 תגובות
עמוד 1
  • תראי מה שאת מתארת לגבי שנאת הטיטולים. הבן שלי ככה מאז גיל 8 חודשים וזה ממש לא אומר שהוא מוכן לגמילה...זה פשוט ילד שהתחיל לגלות שיש לו כוח להתנגד ושיש לו רצונות ולא בא לו כרגע לשכב להחתלה...זה לא מראה שזה הזמן...,

אבל..
    יש 2 אסכולות השאלה למה את מתחברת
    או לחכות שהילד יראה בשלות ורצון: למשל יודיע על קקי ופיפי לפני, ייגש לאסלה (יבין את הקשר), ידע להוריד לבד את המכנסיים....(אגב הבן שלי את כל אלה עושה ואני עדיין לא חושבת לגמול אותו בגיל שנה ו9 בעיקר כשהחורף בפתח

והגישה השניה שאומרת שהילד בשל מבחינה מחקרית מגיל מסוים לגמילה ולא צריך לחכות שהוא יראה רצון ונכונות אלא לקבוע לו עובדה ולהרגיל אותו

אני הולכת לפי הגישה הראשונה אז העצות שלי הן לא בדיוק בשבילך

אני גמלתי את הבת שלי כשהיא ביקשה ממני בגיל 2 וחצי להיגמל...רצתה כמו אחרים בגן שלה...אני צלצלתי לגננת והודעתי שמחר תגיע עם תחתונים וסיר לגן.
    ובבית הושבתי אותה על הסיר הרבה גם כשלא היה פיפי ועשיתי לה פששש והיא מיד עשתה בסיר כי היתה מאוד מוכנה לזה

תקריאי גם למשל ספרים בנושא כמו סיר הסירים ודיוי די כמו אסלת הקסמים ובלי טיטולים וכו

יצא לה לפספס בגמילה בדיוק פעמיים ולא עשיתי עניין. החלפנו בגדים וזהו

בהצלחה
  • תתחילי לחפור כבר מעכשיו עם קלטות של גמילה
    הוא מודיע כשהוא עושה?
    ברגע שיש לו מודעות לעובדה שהוא עושה צרכים את יכולה לשקול גמילה לא לפני...
    זה שהוא לא אוהב טיטול לא אומר שהוא בהכרח מוכן לגמילה
  • קודם כל תודה רבה על התשובות וההשקעה
    שנית נראה לי שלא הסברתי את עצמי נכון

• אני גמלתי את נדב בגיל שלוש וחודשים (!!!) ויאיר היה בן שנה וחצי והחלטתי לגמול גם אותו . אם כבר אז כבר ....
    קניתי את הספר הנ"ל http://www.daphnatayar.co.il/ אני ממליצה בחום . עוסק בגמילה מוקדמת .
    אני התייאשתי אחרי 10 ימים עם יאיר . נדב היה גדול הבין את הפואנטה אחרי יומיים . יאיר לא הפסיק להשתין ולחרבן
  • הכי חשוב זה בעצם לחשוף אותו לעובדה שלא חובה טיטול

• מה שגלי אמרה...
    לדעתי עצם ההתעסקות שלך בזה מכניסה למתח. מה ההתעסקות הזאת כרגע? אני באמת שואלת. זה כמו שאני מעכשיו אברר כל מה שצריך לדעת על בר מצוה. כשנגיע ליעד נדע. גם אם יודעים הכל בתאוריה מגיעים לטסט ורואים שהרבה דברים הם אחרת. תזרמי עם החיים.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה