-
מישהו מהעולם הציע?
אני חושבת שארה"ב היתה ערוכה לכך כ"כ טוב ואין שום צורך בסיוע הומניטרי..
לפי מה שאני יודעת (ויכול להיות מאוד שזה לא נכון..)
בתי החולים מתפקדים,
יש גישה למזון בסיסי..
זה לא אסון לאומי שמצריך סיוע!
וזו לא שהם לא ידעו על כך קודם וזה בא ב-בום..
אם מה שאני יודעת הוא לא נכון ואולי אפילו רחוק מהמציאות, את מוזמנת לתקן אותי!
"וזכני לגדל בנים ובני בנים, חכמים ונבונים,
אוהבי ה', יראי אלוקים.
אנשי אמת זרע קודש, בה' דבקים..
ומאירים את העולם בתורה ומעשים טובים,
ובכל מלאכת עבודת הבורא..."
-
אז זהו שלא אומרים בחדשות את כל מה שהולך שם!!!!
את ישראל לא צריך לעניין אם עוד מישהו הציע עזרה הומניטרית או כל עזרה אחרת-הרי ארה"ב תומכת בישראל נכון?זה מה שצריך להניע להציע עזרה.גם אם ידעו מה שהולך לקרות,לא מיפו שזה יהיה עד כדי כך גרוע פה!משפחות איבדו ה-כ-ל! בתים שלמים!נמצאים בבית תמחוי או שאיך שזה נקרא...יש מחסור רק כי הכל מוצף,אין חשמל כדי שהמוצרים ישמרו במקררים,אין דלק כדי לנסוע לקנות רחוק מאיזורי ההצפה.אנשים נותנים מהבגדים שלהם לאלה שאין להם כלום בגלל ההוריקן,תורמים כסף,מכינים אוכל ומביאים לבתי תמחוי...בקיצור המצב רע,ופשוט לא מראים את זה באף מקום!

-
דאאאי..
באמת לא ידעתי!
הייתי בטוחה שעבר, היה קשה.. היו מים בכל מקום וזהו..
כאילו העולם עבר לנושא הבא!
"וזכני לגדל בנים ובני בנים, חכמים ונבונים,
אוהבי ה', יראי אלוקים.
אנשי אמת זרע קודש, בה' דבקים..
ומאירים את העולם בתורה ומעשים טובים,
ובכל מלאכת עבודת הבורא..."
-
אם לא מראים את זה באף מקום אז איך נדע?
כניראה שבגלל שגם שם עסוקים בבחירות הם כניראה מנסים להסתיר או להראות שהמצב לא כזה נורא כדי לא לקלקל את הסיכויים להיבחר שוב.
אם יראו שהמצב נורא זה אומר כביכול שהממשלה לא תפקדה טוב ואז זה יהרוס להם את הסיכויים...
-
אני עברתי משם לפלורידה,שזה איזור שיותר חשוף להוריקנים.אבל איפה שהייתי גרה,אין כבר את הבית הזה.המון משפחות עם ילדים ברחו מההצפה במה שלבשו באותו הרגע!אם הייתי מעדכנת פה עם תמונות,היית נכנסת להיסטריה!
-
תוכלי לעלות תמונות מהאסון?
מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
------------------------------------------------------------------------------------------
לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
--------------------------------------------------------------------------------
אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
-
ישראל בקושי דואגת לאזרחים שלה שרעבים ללחם
-
איריתוש איפה היית גרה?
אני גרה בברוקלין
-
סביר להניח שאם הוצע סיוע מישראל או מכל נדנה אחרת הוא היה נדחה ע"י ארה"ב. ארה"ב היא מעצמה, היא לא זקוקה לעזרה מאחת המדינות הפיצפונות בעולם.
-
באהזה צורה ישראל בדיוק יכולה לעזור באזור האסון ? אני שואלת ברצינות ? לגבי הדלק , למה בדיוק אין הספקה מהחוף מעריבי או "מפדרל רזרב "? האם לגבי חלוקת המזון גם כוחות צבא פדרליים או רק מקומיים מופעלים ? מראה לי שהנהגה שלכם בדיווק כמו שלנו עסוקה בבחירות . הם חזרו אחרי 3 ימים להתעסק בזה וזה מה משמעניין אותם ע כל הצער שבעולם .
http://www.holdthatpic.com/
-
גם פה וגם שם עסוקים בבחירות
[email protected] img]
פייס: ortal_hori
-
כמו שענבר אמרה גם אם היתה הצעה היא היתה נדחית
בעיקר עכשיו בזמן של בחירות אובמה לא ירצה
להשאיר את הרושם שמעצמה כמו שלו צריכה
עזרה ממדינה קטנה כמו שלנו
-
אני שמעתי שמשלחת רופאים נסעו....
לא נראה לי הגיוני עזרה אחרת

-
ארה"ב מעצמה חזקה, לא נראה לי שהיא זקוקה לעזרה מישראל,
מה ישראל כבר יכולה להציע שאין בארה"ב?
-
גם אני צריכה עזרה מביבי! ועוד לפני אזרחי אמריקה עם כל אהבתי ודאגתי אליהם וזה באמת נראה אסון מזעזע ועצוב.
אני גם שמעתי שנסעו לשם רופאים.
מעניין אם אובאמה בכלל יודע כמה הרוגים יש
-
כולם שומעים,אבל אף אחד לא יודע בוודאות כן?
מז"א מה ישראל כבר יכולה להציע???ומז"א שאם ארה"ב היא מעצמה חזקה-אז לא צריך להציע כלום???????

אני בטוחה שפה לא מצפים מישראל עזרה הומניטרית או כספית,זה בטוח!אבל לבוא ולהציע נגיד עזרה רפואית כמו שאמרו כאן,או לשלוח משלחת מתנדבים רק,ואני מדגישה,רק בגלל שארה"ב תומכת בישראל בזמנים קשים(למרות שאובאמה לא אוהבת לעשות זאת אבל חייב)...
ובנות,או מי שביקשה לראות תמונות-יש אינטרנט,תפתחו גוגל,תעשו חיפוש!איזה מעצבן זה שסוגרים עיניים ומשחקים אותה חיים בבועה ולא יודעים מה קורה בעולם מחוץ לגבולות ישראל

-
מי אמר שחיים פה בבועה
יש לנו תושבים במדינת ישראל שחיים כל יום בפחד מתי יהיה אזעקה ואם יפול להם סקאד או לא יפול , וקמים כל בוקר וחושבים מה לעשות עם הילדים כי מפחדים לשלוח אותם למסגרות וההורים לא מסוגלים לא לצאת לעבודה כי אין מי שעוזר להם כלכלית .
אני לא חושבת שמישהו פה חי בבועה.
-
הכוונה היא שחיים בבועה כי אף אחד לא רוצה,או לא מתעניין בכלום שלא קשור למחוץ לישראל והבעיות שלה.יפעת,נשמע לך בסדר אם תיהיה חס וחלילה מלחמה נוספת וארה"ב לא תעזור?
-
סליחה מי עוצם עיניים
-
חוץ מזה,מטרת ההודעה שלי הייתה לברר האם מודעים במה שקורה בארה"ב אחרי ההוריקן,או שבארץ לא מדברים על זה והאם הציעו עזרה.
-
לגבי עזרה אני לא יודעת
אבל כל הזמן היו עידכונים באתרים ישראלים על ההוריקן והראו מלא תמונות בחדשות
תכנסי לוואלה לYNT ותראי שם
-
[email protected] img]
פייס: ortal_hori
-
יכול להיות שהציעו עזרה וזה לא מפורסם בחדשות.
לכי תדעי מה קורה בטלפונים ביין ביבי לאובמה.
בכל מקרה, אני חושבת שלארה"ב יש אינטרס (ולא של יד רוחצת יד) לעזור לישראל במקרה של מלחמה במזרח התיכון - בגלל שישראל היא הבת ברית היחידה שלה במזרח התיכון.
יעל, אמא של 2 אפרוחים
-
למישהו כאן יש מידע מדוייק לדבי האם הציעו עזרה לארצות הברית או לא?
-
איזה עזרה הביבי הזה כבר יכול להציע?!
-
אני לא חושבת שבכל מקרה צריך לראות רק את הרע בישראל, כל הזמן לומר כמה אנחנו לא בסדר, כל הזמן אנחנו זורים חול בעיני עצמנו.
אין לי מושג אם וכמה ישראל הציעה או לא הציעה עזרה לארה"ב, למדינות הספציפיות שניפגעו...
סה"כ הפוליטיקאים בארה"ב ובישראל עסוקים הרבה יותר בעצמם ובבחירות....
ישראל מדינה קטנה ובודדה בין ארצות אויב עצומות, מנסה להחזיק עצמה מעל המים, שולחת עזרה כמעט לכל מדינה שזקוקה לעזרה, עושה הרבה מאוד ביחס לגודלה יכולותיה ותקציביה....
באמת שאין לי מושג אם הוצעה עזרה, להזכירך לאחר 11/9 הם לא רצו לקבל עזרה, סביר שגם בשאר האסונות....
ויקירתי - אנחנו חיים כאן, באמת שיש לנו מספיק חדשות משלנו, חלק גדול גם מוותר על קריאת/שמיעת חדשות כי זה גדול עלינו, חיית כאן מספיק שנים בשביל לדעת ולהכיר את הדינמיות בה הכל קורה כאן ובזמן האחרון עוד יותר קשה ממה שהיה, אז אם בא לך לכעוס - לכי על זה, אבל ביננו - בזמן השריפה בכרמל- כמה דווח על כך במערכות החדשות בארה"ב?
בטוחה שהרבה פחות מהדיווחים על סידני....
-
ענברי

לייק !

-
אני שמעתי שיצאה משלחת עם מגבי-ענק לשטוף החוצה את השיטפון!
-
תצאי את מהבועה שלך! מישהו חייב לך משהו?
מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
------------------------------------------------------------------------------------------
לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
--------------------------------------------------------------------------------
אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!