גמילה ממוצץ ועוד משהו - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי מאמות מה שלומכן ????
    אני כמעט ולא כתבתי אף פעם בפורום המדהים הזה אבל אני תמיד קוראת את השרשורים שלכן ונעזרת המון בדברים שנאמרים כאן

15 תגובות
עמוד 1
  • לגבי ברגרסיה, אני הייתי פשוט ממשיכה עם התהליך.
    עוד כמה ימים זה יעבור
  • תודה שולי
    אני כן ממשיכה עם התהליך למרות הקושי
    העניין פשוט הולך ומתגבר כל יום עד כדי שהיא פשוט לא נרדמת ליותר מ 18 עד 20 שעות רצוף דבר בלתי נסבל במיוחד...

הנה עכשיו היא עם בעלי מסתובבים באוטו עד שהיא תירדם... פעם ראשונה שאנחנו עושם את זה לא יודעת אם זה נכון או לא!!!!
    ובקשר לילדה של הגננת אני באמת לא חשבתי על זה מקודם ... לא חשבתי שזה יכול איכשהו לפגוע אבל יש בדברייך משהו וזה כן גן פרטי... בקשר למי נשך את מי אני לא מעוניינת באמת לחקור כי מה שלא אעשה אין דרך להוציא את האמת מבלי לפגוע במישהו אבל אני מרגישה לא רגועה עם העניין הזה... ולא אהיה רגועה לזמן מה כנראה.....

• בהצלחה עם תהליך הגמולה ממוצץ
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
  • בנות, זה נשיכה. ילדים נושכים.
    אפילו ילדים של גננות נושכים.
    ומה אם הגננת הייתה אומרת שהבת שלה נשכה ?
    מה היה קורה? למה שהגננת תסתיר את זה? מה יש להסתיר?
    כשנושכים את הבן שלי בגן אני אני אפילו לא שואלת מי. לא מעניין אותי. וגם הגננות לא אומרות לי. אומרות שהוא ננשך וזהו.
    גם הגננת שלך הייתה יכולה להגיד לך שהיא ננשכה וזהו.
    אם היא החליטה להגיד לך שהיא נשכה את עצמה, אני נוטע לחשוב שהייתה לה סיבה להגיד את זה.
    מילנוש, אני לא אומרת שהילדה משקרת, אבל זה טבעם של הילדים להמציא. אני בטוחה שגם שקד ממציא ומאמין בהמצאות שלו.

• שולינקה
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
  • נור שלי היא ילדה מאוד שקופה, לכן אני נוטה לתת לזה חשיבות לא סתם אני מבררת.
    לא איכפת לי מה המניע שלה הגננת לשקר איכפת לי הסיטואציה שהבת שלי ננשכה ושוכנעה להגיד שהיא נשכה את עצמה .... מזה יכול לעשות לילדה בת שלוש... איזה מסר היא אמורה לקבל מהאקט הזה... ועוד משהו שלא הזכרתי שרק מדגש את חששותי וזה שבכל פעם שאני שואלת אותה ״ וואי נור למה היד שלך אדומה? ״ היא מיד מסבירה לי את הסיטואציה עצמה ולא מוסיפה הרבה ...אותם דברים עם משפט אחד שתמיד חזר על עצמו ״ הגננת הסבירה לה ( לבת שלה) שלא נושכים וזה אסור״ . שאלתי את נור אז למה את אומרת שנשכת את עצמך ? היא שותקת ולא נותנת תשובה פשוט ככה ...

• לגבי הנשיכה הייתי מבררת מול הגננת שוב בדיוק מה קרה ומספרת מה הילדה אומרת.
    לגבי המוצץ נשמע שהיא לא מוכנה לגמילה.הייתי משחררת.מנסיון.אני היום מאוד מצטערת על גמילה טרם זמנה שעשינו לבכורה שלי.בדיעבד היא לא היתה מוכנה וברור לי שזה לא היה נכון.תביני שהיום היא בת חמש וחצי וכל הזמן מכניסה חפצים או אצבע לפה,בשבוה האחרון התחילה לבקש לישון עם מוצץ....היא עוד לא בת שלוש הבת שלך.בעיני עדיף שתשאר עם המוצץ כל עוד היא זקוקה לו.
  • מנו- בקריאת המשפט "לא לא אני נשכתי את עצמי" הבנתי שהילדה אומרת שהיא לא נשכה את עצמה

• מילנה- כן היא אומרת שהיא כן נשכה את עצמה אבל רואים שהיא לא מדברת אמת מטון הדיבור שלה....

עדכון - עכשיו חזרתי מרופא ילדים היד שלה מאוד אדומה ונפוחה הרופא נתן לנו משחה ואנטביוטיקה כי התפתחה לה דלקת במקום הנשיכה

• לפי דעתי אם היא נשכה את עצמה זה בגלל שכל כך חסר לה המוצץ...

• גמני שמעתי בעבר שמוצץ זאת הגמילה האחרונה שצריך לעשות . לפעמים זה יכול לעשות ממש רע ...
    לגבי הנשיכה תסבירי לגננת הנכבדת מה הרופא אמר
  • וואו, מנו...
  • מנו... כמה שנים...

• מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!

• מנוווווווווו

[email protected]

פייס: ortal_hori
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה