אני כל כך מפחדת..... HELP ME!!! :) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי לכולן!! בוקר טוב ושבוע נהדר!
    אני לפני שאבה הראשונה שלי. מטופלת בגונל אפ וציטרוטייד. הבנתי מהרופא , שעושים שאבה ביום ה13 או 14 לטיפול. ומה קורה שאצלי זה נופל בשבת? אני כולי פחד לפני השאבה. לא עברתי עד כו הרדמה כללית, אני לא יודעת מה יהיה.
    מחר הולכת לעשות בדיקת דם בבוקר ובצהריים אני אצל רופא.
    מבולבלת מאוד מאוד. מפחדת מאוד מאוד.
    יש פה מישהיא שעברה את הטיפול דומה? חייבת תמיכה. פליז פליז. !!!
    HTML • Ezboard • PseudoHTML, UBBCode and BB Code
9 תגובות
עמוד 1
  • הכי חשוב בטיפול להיות רגועים! ההרדמה את לא מרגישה כלום ומתעוררת אחרי השאיבה, אחכ ממש קצת כאבי בטן כמו מחזור ממש בקטנה! אני יודעת שכל המרפאות עובדות גם בשבת אין בעיה,הרופא ייעדכן אותך מתי ההחזרה.
    מאחלת לך בהצלחה מכל הלב !!

shoshi
  • תודה :)
    אני ממש רגועה, ז.א. מנסה להיות רגועה.
    יאללה, שיעבור כבר. רוצה להיות אחרי. עניין השאבה מלחיץ אותי טיפה, אבל לא נורא.
    יום מקסים!
  • קחי את זה כחוויה הכל יהיה בסדר

shoshi
  • אין לך מה לפחד.. גם לא מההרדמה הכללית.. את לא תרגישי כלום. תתעורי כמו חדשה..

המרפאות עובדות גם בשבת.. אז אל חשש..

המון בהצלחה!

• רפואה ציבורית לא עובדים בשבתות, אז אם זה נופל בשבת במקסימום יתזמנו לך את השאיבה יום שישי או ראשון לדעתי...
  • היי מאמי אני גם לפעמים בלחץ מהשאיבה בעיקר בגלל ההרדמה..ואני עברתי בטיפולים כבר 5 הרדמות ושאיבות ורק אחת מהן הייתה טראומתית בשבילי כי הרופא עשה לי טישטוש ולא הרדמה שבהלכו נירדמתי אבל לכח לי איזה 5 דק' של סיוטים עד שנירדמתי..ובאחרונה נירדמתי תוך שניות כי הוא עשה לי דרך הוריד.. בקיצור אין ממה לפחד את תתעוררי בחדר התאוששות שם ימדדו לך לחץ דם (לי בטיפול האחרון היה לחץ דם מאוד מאוד נמוך אחרי ההרדמה והשאיבה ולא רצו לשחרר אותי מחדר ההתאוששות) וזהו אחרי ההתאוששות מעבירים אותך לאשפוז יום וזהו אחרי שעתיים שלוש תקבלי מכתב שבו מפורט הכול כמה שאבו והכול..בהצלחה
  • מסכימה לגמרי עם הבנות...
    אני גם חששתי מההרדמה בטירוף- וכבר עברתי 4 הרדמות....באמת לא נורא....את נשכבת...לאחר שמזריקים לך לוריד...הכל מתחיל להיות מטושטש ואז לא זוכרים כלום!
    תשלימי שעות שינה
  • די.... איזה מדהימות אתן!!!
    תודה רבה לכל אחת ואחת!
    באמת שלהשלים שעות שינה זה בכלל לא מזיק.
    טוב, אז ככה....
    היום הייתי אצל רופא. אמר שביום חמישי עושים לי את השאבה בבוקר.
    נשאר לי להזריק את הגונל וציטרוטייד היום בפעם האחרונה ומחר את האוביטרל בתשע וחצי בערב.
    בנות, שיהיה לכולכן המון בהצלחה! המשך שבוע מעולה!

• ההרדמה ממש לזמן קצר מאוד עד 20 דק
    את תתעוררי מהר מאוד אל תדאגי
    גם אנימאוד חששתי מזה
    ועודדתי את עצמי שבכול מיקרה אם יקרה לי משהוא לא ארגיש כך שזה לא משנה

אבל באמת שאין לך סיבה לדאוג
    תבקשי שיתנו לך משהו להרגיע שכשתתעוררי תהייה לך תחושה קלה יותר וגם פחות כאבים,(לפעמים יש כאבים שנובעים מגירוי של השחלה )

תהייה חזקה ואמיצה אין סיבה לדאוג שיהייה המון המון בהצלחה
    והכי חשוב תהייה רגועה
    ron
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה