היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אצלנו אלו טיולים רגליים ארוכים, משולבים בפיקניק בחיק הטבע. אנחנו יוצאים מוקדם (בדר"כ זה בשבתות או בימי חופש/חגים) ועושים מסלול רגלי באחד האתרים - יש לנו עדיפות לצפון הרחוק, אבל גם טיולים בדרום (הרחוק... עד קו אילת) נחמדים... לקראת הצהריים אנו מוצאים לנו פינה נחמדה עם שולחן וכסאות של קק"ל, ומוציאים את הצידנית שהכנו בבית, עם אוכל, שתיה וכלמיני מעדנים... אוכלים, וממשיכים בטיול. זה הכי כייייף!!!!!!!! אבל עכשיו, כבר הרבה זמן שלא עשינו דבר כזה (עוד מלפני הלידה, בחודש 9 המהביל והקשה, וגם לפניו עם כל הבעיות שהיו לי...
12 תגובות
עמוד 1
לגרבץ
האמת הייתי רוצה שנעשה יותר טיולים רציניים כאלה כמו שאת מתארת... אבל אנחנו מסתפקים בחוויות קצת יותר מתונות
?? ?? ?????
קניון, מקדונלד, בריכה, קיפצובה...כל דבר שמוציא אנרגיה מהילדים ואנחנו רק משגיחים ושלא צריך להכין אוכל
אני אישית אוהבת בריכה
כמעט כמוכם.. "וזכני לגדל בנים ובני בנים, חכמים ונבונים, אוהבי ה', יראי אלוקים. אנשי אמת זרע קודש, בה' דבקים.. ומאירים את העולם בתורה ומעשים טובים, ובכל מלאכת עבודת הבורא..."
אצלנו - ים, בריכה, טיולים קצרים, גן הירקון, ספארי/גני חיות אחרים, מוזיאונים ואטרקציות אחרות (היינו במוזיאון המדע בירושלים והיה ממש נחמד), קניות (טוב, זה מועדף בעיקר עלי)
יעל, אמא של 2 אפרוחים
עכשיו שהילדים כבר גדולים יותר אז בהחלט התחלנו את עידן הטיולים, עדיפות לטיולי מים ...
נראה לי שהדגש כרגע הוא על הבילוי המשפחתי, של כולנו יחד וזה לא כ"כ עקרוני אם זה בבית על השטיח או ביקור במוזיאון, טיולים קצרים (אני מעדיפה טיולים של עד שעתיים) ביקור בשוק, ביקור בפארק או בגינה או אצל סבא וסבתא.... אבל כל זאת אפשר לומר כי בנותיי עוד קטנות, אצלכם זה כבר עניין אחר לגמרי וטוב לשמוע שהם עדיין נהנים מלקום מוקדם בשבת בבוקר ולצאת לטיול של כולם יחד....
אנחנו אוהבים לנסוע וחמי וחמותי לרחובות. חוץ מזה אוהבים לנסוע לפינות חי, פיקנית קטן ביער (יש בקרבת קרית גם הרבה יערות
כל מקום שיש בו מים, כמו בריכה, מעיין, ים, נחל, גיגית, לא משנה, איפה שהילדים יכולים לטבול ולהנות.
החופש הזה ביחד עם עוד זוג חברים חרשנו את הארץ בחיפוש המעיין הכי שווה!
רותי
איזה כיף
לא יודעת למה, אבל לא יוצא לנו לעשות פיקניקים כמעט בכלל מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם! ------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!