היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בוקר טוב, למי שזוכרת, אמילי עברה ניתוח לתיקון פזילה בגיל 10 חודשים ואני הייתי הרוסה חודשים לפני....ובילבלתי את השכל פה הרבה. ב"ה עברנו ואנחנו חיים שלמים אחרי...אבל....הילדה צריכה מעקב קבוע כדי לבדוק שהיא לא צריכה משקפיים והיות ובכללית יש סיבסוד של רק 4 בדיקות רופא מומחה בשנה, ניצלנו את כל המיכסה. עכשיו כדי להיבדק עוד השנה אנחנו צריכים לשלם 400 שקל לבדיקה או לחכות לינואר 2013.
מה אתן הייתן עושות? משלמות? הולכות לרופא מהקופה? מחכות לינואר?
יש למישהי המלצה של רופא דרך הקופה שאתן מכירות?
תודה לעונות
7 תגובות
עמוד 1
ממליצה על רופא מעולה בראשון ברחוב עין הקורא- ד״ר טוויזר הנרי.
תודה!
יכולה להמליץ לך על ד"ר טורץ ברחוב הנחשול בשכונת נווה ים. היה לי סיפור מטורף שלא נגמר, והוא היחיד שבסוף הצליח לעזור לי
יש את ד'ר סטולוביץ הוא תל אביבי ודרך הקופה אם תרצי טלפון שלו תגידי וארשום לך.
אני כן הייתי משלמת 400 שח ומעקב הבא גם כך תצטרכי ב2013 יהיה זול יותר כי הקופה תתן החזרים.
בהצלחה
את יודעת מי הרופאת עיינים של שחר , אני היתי הולכת עליה היא מתמחה בתחום הזה והיא מקבלת כללית שווה את הנסיעה לתל אביב
איפי, תוכלי לשלוח לי טלפון שלה בפייס? תודה רבה בנות!