היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי אני שבוע 35 זה לא מוקדם לקננות מוצצים בקבוקים וכ'ו או לחכות אם זה קצת.?
מתי אתן רכשתם
8 תגובות
עמוד 1
זה הזמן להתחיל לעשות את הקנייה. תהני!
זה הזמן. אני התחלתי לסדר את הכל בשבוע 32 או 33..
לכי תדעי.. אוליי שבוע הבא כשתכנסי לחודש תשיעי ,תלדי..
לא חייב "לסחוב" עד הסוף את ההריון...
זה הזמן תהני זה כפיייי
כן אני יעשה השבוע בע"ה. ועוד משו אומרים שלא כדאי להכניס את המוצרים לבית עד שיולדים אמונה טפלה כלשהי.. ( אמא שלי הטורקייה)
אני גרה עדיין עם ההורים, והכל נכנס לבית, רק לא לחדר שלנו.. מוכרת האמונה.. אבל אם נתחיל לעשות הכל לפי אמונות.. לא נסיים אותם..
אנ אמרתי , גם ככה כבר שילמתי וקניתי הכל.. אז מה ההבדל?
תאכלס חח..
סתם אמונה. אני לא מאמינה. קונה הכל לפני, מכבסת מכינה מסדרת איך שמתאים לי. ואז חוזרת מהבית חולים עם הבייבי הכל מכובס ריחני מקופל (איך שאני אוהבת) מסודר במקום שאני סידרתי ונוח לי. הדבר היחיד שלא עשיתי זה לשים מצעים על המיטה (כדי שלא יתמלאו אבק), אבל הם בהחלט עברו כביסה ומתינו לי במדף בארון איפה שאני הנחתי אותם!
בעיקרון זה שלב מעולה... שיהיה בהצלחה ותהני... מוכרת האמונה יש אנשים שקונים ולא מכניסים הביתה או שמים אצל ההורים איש איש לפי ראותו