היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
למשהי יש טיפים ועצות?... הריון ראשון, שבוע שישי+5. לא יכולה יותר, אני לא מצליחה לתפקד לא חשבתי שזה יתקוף אותי ברמה כזאת:(
Liri27
8 תגובות
עמוד 1
לי מאוד עזר קרטיב לימון ולאכול קורנפלקס. יש כאלה שעוזר להן למצוץ קרח, סתם לימון לאכול צנימים ודברים יבשים
לכל אחת עוזר משהו אחר. תנסי לבדוק את כל הטיפים שהכנות יתנו לך ותתאימי לעצמך מה שיעזור.
מים קרים בשלוקים קטנים ספרייט קר ברד חמוצ (פסיפלורה) לאכול כל חצי שעה קרקר קולה (קולה עם לימון) לעצום עינים, ולקחת לאט לאט נשימה עמוקה כמה פעמים (ממש לנפח את כל הבטן!)
אומרים שעוזר גינגרול תוסף טבעי... כמו שאמרו לך זה אישי לכל אחד עוזר משהו אחר.... אני לא יכולה הרבה לתת טיפים ולא אדכא יותר מקווה שאצלך יעבור מהר ושיהיה בשעה טובה קל ותקין... תנוחי מתי שרק אפשר
לי היו בחילות כל ההריון הקודם, וגם בנוכחי יש לי בחילות והקאות... אני מחזיקה עליי לימון טרי ומוצצת אותו בזמנים קשים (בנסיעות באוטובוס) אפשר גם סוכריות מציצה לימון מסטיק מנטה אצלי מים היו גורמים מיד להקאה, אז לא שתיתי בזמן בחילה אלא אחריה. עוד עוזר זה סודה לשתייה. אבל בכמות קטנה
תודה בנות אני אנסה את הטיפים שלכן:/
Liri27
הבנות נתנו טיפים מעולים אז כל שנותר לי לאחל לך זה שיעבור בקלות
לי גם יש בחילות ולי עוזר סוכריית תיק תק מנתה.
אני לקחתי פראמין. היה ממש מציל אותי הדבר הזה.. וגם קרטיב בטעם מנטה/לימון..