איזה חרא של אנשים יש..... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני כועסת.....
    היינו אתמול בגן מאוד חמוד הנס ציונה....
    משחקים בצל...עצים...דשא......
    ישבנו על הדשא עם מיכל, כאשר הילדים במשחקים....
    כאשר כ- 15 מטר ממיכל עובר גבר, עם כלב, והילדה שלו....
    הכלב מחרבן- ברור... והגבר הזה.... רואה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ולא מרים, אפילו לא הביא איתו שקית !

מיכל כל הזמן זוחלת.... ואני עם אצבע על הדופק שלא תלך לכיוון של החרא שלו !
    אחרי כמה דקות, אני רואה שהגבר הזה התיישב מולנו על ספסל, אני הולכת לכיוון שלו, ואומרת לו בעדינות..." אתה לא אמור לנקות את הצרכים של הכלב שלך?"

מה הוא עונה לי.... ועוד באיזה טון....

מה אני אנקה? את הקקי שעשה?
    ואני- כן

יאאאאלה, לכי חפשי שמישהו יז-י-י-ן אותך
    ואני ככה:

15 תגובות
עמוד 1
  • איזה איש מגעילללללללל

• חשבתי באוטו רגע להגיד לו,,,, צילמתי אותך ואני מעבירה את זה לגיא זוהר ( היום שהיה)
    נראה לי שמרוב ו הפאדיחה שעשיתי לו, ששמעו שהוא לא הרים... כאשר הוא הלך... עקף את הגן ליכוון השני, ולא עבר ליד אנשים

• איזה חוצפה של אנשים.
    אני במקומך על המילים שלו מתקשרת ל 106 ומזמינה את הפקח של נס ציונה שיתן לו דוח אחרי זה נראה אותו איך הוא מדבר.
    גועל נפש.

• חוצפן

• איכככסס

היית שואלת אותו: אם זה היה בבית שלך גם לא היית מנקה???? בעעעע אנשים מגעילים!
  • הוא כנראה לא שם לב שזה מגעיל ומסריח, כי החרא התמזג באופן מושלם עם האישיות המחורבנת שלו

• [email protected]

פייס: ortal_hori
  • תמר - מה זה??????
  • איכס..איזה מניאק
    דווקא חבל שלא צילמת...בלי שאראה שאת מצלמת..היום זה לא בעיה עם נייד

שבן מאוד רצה כלב, כמובן התנדב שתמיד יצא איתו לטיול, יהיה אחראי לאוכל ושתיה..אחד התנאים שהצגתי לו- שיצטרך להריש את הקקי ברחוב אפילו אם זה בדשא או לא משנה איפה...היה לו קשה העיניין הזה בהתחלה..אבל עד שלא קיבלתי תשובה חיובית שלמה- לא הסכמתי להביא כלב
    בהחלט אנשים מגעילים
  • מרינה..... ברור הכוונה הייתי להבהיל אותו ולהגיד לו שצילמתי מבלי שראה....

• לא יודעת לגבי ערוץ 10....אבל לפחות קנס של 400 שח מגיע לבן ז$#$
  • את יודעת במצבים שאין שוטר להבא תיקחי את הנייד שלך ותצלמי ואז אותו אדם יפחד. אבל עדיף לא להעיר כי את לא יודעת מי האדם היום מקלל מחר ידקור עם סכין. אי אפשר לחנך את העולם. תשמרי קודם על עצמך ועל הילדה. אז עוד צואה של כלב על הרצפה או על הדשא. לדעתי כמה שפחות עסקים עם אנשים כי היום יש המון חולי נפש אלימים.
  • הייתי עם הבעלולול והילדים !
    באמת חרא של אנשים

• ממש חרא!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה