ייעוץ-דחוף - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יש לי שאלה אני בהמתנה לאישור ועדה של IVF בשערי צדק(של הרב שם) אני מאמינה שזה יקח בערך איזה שלושה ארבעה שבועות ואני לא רוצה להפסיד את החודש הזה ולכן הייתי רוצה לשמוע הצעות על רופאים פרטיים עלויות באיזור ירושלים(יש לי כללית מושלם) וכמה זמן לוקחת הפרוצדורה אצליהם עד שמתחילים טיפול?
    ומה עלי להביא איתי כשאני מגיעה לשם(יש לציין שעשיתי את כל הבדיקות הנחוצות)
    אשמח לתשובה ושנתבשר כולנו במהרה בהריון תקין עוד החודש הזה בעזרת ה'.
4 תגובות
עמוד 1
  • אין לי מידע לתת לך..

אבל אני יכולה להגיד שאת נאישור להפרייה קיבלתי אחרי 4 ימים.. אז אולי לא תפסידי את החודש..

• רגע רגע, את תחכי עכשיו 4 שבועות לאישור של רב להפריות?
  • אני קיבלתי אישור מכללית אבל רציתי לעשות בשערי צדק ולהם יש מדיניות שהרב בודק את התיק באיזו וועדה ואז מאשרים אם כן לעשות או לא-לדוגמא זוג שאינו נשואי וכו' אינו יכול לעשות טיפולים בשערי צדק
    לפי מה שהבנתי הוא אמור לבדוק אם באמת אין מנוס חוץ מהפרייה חוץ גופית זה מה שהבנתי בגדול......
    וזה יכול לקחת בן שבוע עד שלושה שבועות ולפעמים אים הוא יגיד שחסר משהו תעשו גם את זה וכו' זה יכול לקחת יותר
    תודה רבה על העזרה.
  • אם זה לא כזה חשוב לך דעתו של הרב, תלכי למקום.
    למה שרב יקבע לך? עם כל הכבוד לרב, ויש כבוד, אם עברת כבר כמה טיפולים הגיע הזמן להתקדם..
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה