חיסון שפעת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• היום הייתי עם רום אופיר אצל הרופא ילדים (נפלה אתמול על הפה והשיניים ורציתי שיבדוק) והוא המליץ לי לחסן את הילדים נגד שפעת.

האם מישהי כאן חיסנה בעבר? יש לזה תופעות אח"כ?

טפו טפו, חמסה חמסה, הילדים לא ראו רופא ילדים כבר למעלה משנה וזה מרגיש לי כמו להכניס גוף בריא למיטה חולה.

החיסון הוא לסוג שפעת ספציפי, לא? זה לא מונע צינון והתקררות...
    תמר
    הבלוג שלי

http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=myscraps

19 תגובות
עמוד 1
  • אני אף פעם לא עשיתי...גם ילדים לא
    לא זכור לי ב 5 שנים אחרונות ש"תפסנו" שפעת חמסה חמסה

אבל בעלי עושה כל שנה וכל שנה הוא מושבת לגמרי ל-10 ימים עם שפעת אחרי החיסון
    אז נראה לי כמו שאמרת...להכניס גוף בריא למיטה חולה

ניש קבוצות סיכון שלדעתי חובה לעשות, חולי סכרת, חולי לב וכו.....אבל אם אדם בד"כ בריא, לדעתי זה מיותר
  • אנחנו עושים, האיש בתוקף היותו עובד בבי"ח, מעין בגלל אסטמה, אני שונאת להיות חולה ויובל אוהבת ל"תפוס" כל מה שבסביבה
  • אני עשיתי כבר שנה שניה טפו טפו אין תופעות לוואי.
    ומקווה שהחורף יעבור בשקט
  • אצלנו 3 מתוך 4 בקבוצת סיכון בגלל אסטמה, ואני ממש מתלבטת השנה עם לחסן בגלל ששנה שעברה תפסנו שפעת לשבוע אחרי החיסון
  • כל מי ששמעתי שחיסן =חלה
  • גלי - התרסיס דרך האף קיים כבר מספר שנים אבל ילדים שהיו להם דלקות ריאות או התקפי אסטמה או משהו אחר עם מערכת הנשימה לא יכולים לקבל אותו...

• בעלי אסטמתי אז הוא כל שנה עושה.
    וכל שנה חולה אחרי החיסון כמו שהוא בחיים לא חולה משפעת.
    עד שנה הבאה הוא שוכח ועושה שוב.
    השנה אני לא אתן לו לעשות.
    לילדים לא עושה. גם לא בתרסיס.
    זה רק עבור זנים שכבר מוכרים. כל שנה יוצא זן חדש שחיסון אליו יהיה רק שנה הבאה.

• תודה בנות

אני לא אחסן
  • אנחנו מתחסנים כבר שנה רביעית ברציפות....
    בכל השנים עד עכשיו שהתחסנו אף אחד מאיתנו לא חלה בשפעת,
    לעומת שנים קודמות שנפלנו כל פעם לשבוע
  • אני לא אוהבת לחסן - אני גם חושבת שיש לזה תופעות לוואי דומות לשפעת וגם הילדים שלי מן הסתם שונאים זריקות. ההנחיה זה לילדים עד גיל 5, אז אופק דין פטור
  • מצטערת, אבל לא תודה.....

[email protected]

פייס: ortal_hori
  • אני לא עשיתי אף פעם חיסון נגד שפעת.
    אם לא חובה, אני בדעה לא לעשות.
    שמעתי על הרבה מקרים ומכירה גם מקרוב שאחרי חיסון בן אדם נהיה חולה לכל תקופת החורף.
    נטלי

• יעל, תודה אבל אני לא מתכננת
  • לא תודה! להכניס לגוף שלהם חיידקים רעים במתכוון?
    ממש לא.
    אני מעדיפה לחזק אותם בצורה טבעית ובריאה ולא ככה! אפילו אני מאז שאני זוכרת את עצמי לא לוקחת, גם בהריונות וגם אחרי אני מעדיפה להתמודד עם זה בצורה הגיונית, אז התחלתי לקחת תוסף של סולגאר שנקרא אסטרגלוס זה צמח סיני שיידוע בסגולות רפואיות חזקות הוא מחזק מערכת חיסונית ומגביר את תנגודת הגוף לזיהומים.
    בגדול אני מאמינה שכל דבר שאני לא מוכנה להכניס לגוף שלי ככה אני גם לא אכניס לגוף של הקטנטנים שלי.
    זה העיקרון אצלי.
  • חיסנו לפניי שבוע וחצי בערך.
    גם הקטנים וגם אני,
    הכול עבר בסדר...

ממליצה מאוד!
  • בדיוק היום שאלתי את הרופא שלנו לגביי חיסון לשי
    כשהייתי אצלו לפני שבועיים הוא לא אמר על זה כלום
    עכשיו אמר שמגיל חצי שנה אפשר
    אני לא יודעת לחסן או לא ???
    את הגדולות אני לא מחסנת
    אבל הן כבר יכולות לקבל תרופות הוא עדיין קטן ...

אוף מה לעשות ????

**

www.2all.co.il/web/Sites/2007-8

• אנחנו עושים כל שנה, לא היו לנו תופעות

• אנחנו לא מתחסנים אף פעם...

מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
  • אנחנו בדרך כלל לא מתחסנים אבל הפעם רופאה של בני התקשרה והמליצה להתחסן וגם רופאה שלנו באותה דעה .
    http://www.holdthatpic.com/
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה