היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני שואבת.. אוווף מקווה שיעבור לפני שלושה חודשים איך לא המציאו לזה תרופה עדיין?
ראית את התגובה שלי מעלייך?
אנחנו עם סימיקול
אמרו לי שהגרפוואטר מסוכן תבדקי את זה בגוגל הרופאה של ליהוא אמרה רק סימיקול
לנו לא עזר כלום גרפווטר זה שטות גמורה, סימילקול גם כן... אין באמת תרופה שמעלימה את הגזים כל תינוק סובל מהם בצורה כזו או אחרת יש כאלה שממש עדין אצלם, ויש כאלה שהגזים הם טירוף אחד גדול אצל שתי הבנות שלי זה טירוף אחד גדול
אין לזה תרופה כי זה חוסר בשלות של מערכת העיכול. איך תאיצי את זה? סתם צריך לחכות שתתבשל כבר. היא חיה בסרט שהיא עדיין ברחם מעכלת מי שפיר ונזעמת כל פעם שיש אוכל אמיתי
בערך בגיל 3 חודשים זה מפסיק, כמו שמיצי אמרה, ברגע שמערכת העיכול מבשילה
אצלנו עבר רק בגיל 4 חודשים ניסיתי מלא דברים הכוללים כל מיני טיפות וגם מים עם נענע אני חושבת שהכל פסיכולוגי להורים ולא ממש עוזר לילד, אולי מקל מעט אין כל כך מה לעשות הייתי משחררת לו את הגזים עם עיסויים של הבטן בכיוון השעון והרמת רגליים למעלה, כמה פעמים ביום ובעיקר לפני השינה והוא היה משחרר מלא פוקים איתן ...בן מקסים שלנו...אפרוח קטן, נסיך מדהים שלנו ...אבא ואמא מתים עליך
אנחנו ניסינו סימיקול בערך 3 ימים עד ששמתי לב שנועה ממש ישנונית בגללו. היא ישנה נלא...
הבנתי שזה לא טוב בשבילה ומאז לא נתתי כלום רק מסאזים ידניים וזהו...
יש לך פייסבוק? כי ניסיתי לשלוח לך הודעהבמייל בנושא אבל אין מייל..
לנו סימיקול עזר ורק בו השתמשנו... הגזים זו תקופה קשה הכי טוב להחזיק עם היד שקצת לוחצת לו על הבטן זה פשוט מחולל פלאים!!!!!!
אם הייתי יכולה להראות לך איך... אבל אני לא יודעת להעלות תמונה.. כשהוא הפוך(כמובן שלא הכוונה לראש למטה...אלא לא על הגב), נשען על היד והזרוע וכף היד מחזיקה את הבטן הוא אמור להיות עם הגב אלייך..וככה לנדנד... זה כל כך עוזר
לנו סימיקול עזר ורק בו השתמשנו... הגזים זו תקופה קשה הכי טוב להחזיק עם היד שקצת לוחצת לו על הבטן זה פשוט מחולל פלאים!!!!!!
אם הייתי יכולה להראות לך איך... אבל אני לא יודעת להעלות תמונה.. כשהוא הפוך(כמובן שלא הכוונה לראש למטה...אלא לא על הגב), נשען על היד והזרוע וכף היד מחזיקה את הבטן הוא אמור להיות עם הגב אלייך..וככה לנדנד... זה כל כך עוזר
לנו סימיקול הקל.. הייתי גם שמה על הידיים שלי עם הבטן כלפי מטה ומטיילת בבית בקפיצות כאלו לפעמים זה לקח שעות..עבר לגמרי נראה לי בסביבות 3 חודשים אבל אז התחיל משהו חדש.. חח כל פעם משהו נפתר ואז מתחיל משהו חדש
הכי עוזר על הבטן
אני עם לילה 555 לנו גם עזר פיטבול- הייתי קופצת עליו איתו בלי הפסקה
ניסיתי גם כל מיני תכשירים- אבל בגדול- כלום לא עוזר... רק שתי האופציות הראשונות להרגעה..
עבר לנו ב 3 חודשים..
מסכנים, זה סבל גדול עבורם...
הרופא ילדים אמר לי שכל הטיפות למינהם זה
בעיקר להרגיע את ההורים, אבל זה לא באמת עוזר.
מה שכן יש תנוחה שנקראת ׳נמר על עץ׳ זה שאת
מחזיקה אותו על הבטן והיד השני׳ה עם המוצץ בפה
ולטיי-ל איתו בבית זה מרגיע אותם
יש חברה בתל אביב. ״ברא״ שמה. יש להם מוצר בשם״ קוליק קל ״
בהנקה- האמא מטפטפת טיפות למיים ושותה. בתמל- מטפטפים לתוך הדריעק הזה את הטיפות.
לקח אמנם 4-5 ימים אבל הילדה מפליצה מחוננת! והכאבים וההתכווצות נעלמו!
כעת, בימים אלו אנחנו מתמודדים עם התופעות לוואי של הרוטה והחיסון המחומש. ג ה נ ו ם!!!