הילדים פורחים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לטל יש פריחה איומה בפנים
14 תגובות
עמוד 1
  • אווווחחח..
    מסכנים!!

שכולם ירגישו טוב!!!
    "וזכני לגדל בנים ובני בנים, חכמים ונבונים,
    אוהבי ה', יראי אלוקים.
    אנשי אמת זרע קודש, בה' דבקים..
    ומאירים את העולם בתורה ומעשים טובים,
    ובכל מלאכת עבודת הבורא..."
  • האמא היא המסכנה העיקרית
  • תרגישו טוב
    למה איתן ארלגי?

• כולם בבית ושחר הלך לגן...?
    מסכן..

"וזכני לגדל בנים ובני בנים, חכמים ונבונים,
    אוהבי ה', יראי אלוקים.
    אנשי אמת זרע קודש, בה' דבקים..
    ומאירים את העולם בתורה ומעשים טובים,
    ובכל מלאכת עבודת הבורא..."
  • לא יודעת... זה כנראה לא כ"כ משנה. אמר לקחת פניסטיל וזהו. נלחצתי חשבתי שזה אבעבועות... כל הגוף שלו נקודות. במבי
  • פיתוש הוא גילה את זה בצהריים ונהיה מזה עצוב
  • שכל הפריחות יעלמו
  • אןיש איזה בעסה

[email protected]

פייס: ortal_hori
  • החלמה מהירה לכולם !!
  • אמא ויותר - לא רעיון טוב בשלב זה. כל יום שאני אוותר לו לא ללכת לגן זה ללכת 3 צעדים אחורה. אז נכון שגם לא מתקדמים קדימה אבל לפחות לא אחורה. גם ככה קשה לכל הבית בבוקר. חוץ מזה שהיום היה לי נורא קשה עם טל ואיתן. טל לא חולה פר הגדרה הוא רק מדבק. האנרגיות שלו 100% וצריך להעסיק אותו. ובכלל אחרי צהריים אמרתי לאמא שלי שטל לא אכל היום כלום אז שחר אומר לי אבל הוא אכל בגן. קיצר לא ברור אם הוא בכלל הבין שהוא לא הולך לגן בימים אלה...........
    בנוסף מחר הוא יכול להשיג סמיילי שביעי בטבלה שלו ובסמיילי שביעי זה אומר שהו אואני יוצאים בערב לבית קפה. אז אם הוא לא הולך לגן זה יתעכב ואני לא רוצה שזה יתעכב.
    אורטלי דוקא כתבתי שם. אבל התשובה שהיא נתנה לי היתה קרירה וקצת עצבנה אותי

• הדס איזה ממי!
  • יש שיפור, בעיקרון יש שיפור משמעותי
    והוא בדרך הנכונה,
    אני פשוט רואה עליו שזה לא בא לו בקלות בכלל וזה מה ששובר אותי
    וגם העובדה שאני לא יכולה לעזור לו, אני לא יכולה להתחבר בשבילו עם ילדים אחרים..
    למשל מקודם היינו בגינה, והיה מפוצץ והיו גם המון ילדים מהגן שלו - והוא רצה שאני אשחק איתו - הוא לא שיחק איתם או בכלל תיקשר איתם
    זה קורע!
    [
  • זה שיש שיפור זה נפלא. בסוף זה ילך טוב. יש ילדים שיותר קשה להם...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה