הפרשות חומות- שאלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום ד"ר
    אני בחורה בת 26, מזה כמספר חודשים יש לי הפרשות חומות 1-5 ימים לפני קבלת הוסת.
    נטלתי גלולות ברציפות בערך 7 שנים, ולאחרונה הפסקתי (ב 27.6.12) במטרה להיכנס להריון.
    בחודשים האחרונים, גם בזמן נטילת הגלולות, יש לי הפרשות חומות מספר ימים לפנינ המחזור. החודש ההפרשות הללו החלו במועד מוקדם יותר, הן רבות יותר, מימיות יותר, לעתים בעלות גושים קטנים, חלקיקים שונים ולעתים הם בצורת פסים דקים(מצטערת על התיאורים)
    האם זה שולל לחלוטין הריון החודש?
    ממה זה נובע ההפרשות הללו?
    האם זה מוריד את הסיכוי להריון?
    תודה
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

כעיקרון שום דבר לא שולל הריון לחלוטין למעט בדיקות דם ו/או בדיקת שתן שליליות להריון, הנעשות בזמן המתאים ובאופן הנכון.
    אם ההפרשות האלו הן תחילתה של ווסת, אז אכן הסבירות שאת בהריון היא נמוכה מאוד ואם תקבלי ווסת אז את בוודאי לא בהריון.
    כדי לדעת ממה נובעות ההפרשות צריך לבדוק אותך, לעשות אולטרה-סאונד ושלוח בדיקות דם - אי אפשר לאבחן דרך הפורום.
    ייתכן שזה מוריד את הסיכוי להריון, זה תלוי בממצאים של הבדיקה

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה