להרים ילד (בן שנה) בהריון ... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי לכולן,

השאלה שלי כנראה תשמע קצת מטופשת.. אבל..
    במהלך ההריון הראשון הלחיצו אותי שלא להרים שום דבר כבד. נשמעתי להוראות.
    כעת אני בשלבים ממש מוקדמים של הריון שני ויש לי בת קטנה ( בת שנה).
    בעלי עובד עד מאוחר כך שיוצא שאני נמצאת כמעט לבד (קצת חברים וקצת משפחה- שלא יודעים על ההריון עדיין) עם הבת שלי בשעות אחר הצהריים והערב כמעט עד שהיא הולכת לישון.
    מיותר להגיש שהיא מבקשת לפעמים שארים אותה, ובנוסף עניין הניידות ממקום למקום (היא עדיין לא הולכת)
    בקיצור- מה עושים עם זה? האם זה נראה לכן באמת מסוכן להריון?
    מה היה הפתרון שלכם לעניין?

תודה

שלי
5 תגובות
עמוד 1
  • הייתי שם.... בהריון ראשון, דבר הכי כבד שהרמתי זה היה בקבוק מים חחחח
    ובהריון שני, הרמתי את הילד מתחילת הריון עד ליום הלידה. ברור שזה לא מומלץ, אבל אין הרבה ברירה.. אני הייתי בחודש תשעי, באוגוסט, אספתי את הילד מהגן והוא היה עושה לי קונצים שהוא רוצה ידיים... אז סחפתי אותו על הידיים דרך לא קצרה...
  • אבל בהריון ראשון לא היית מיומנת, לא היו לך שרירים וסיבולת להרים ילדה בת שנה.
    עכשיו יש לך. אז את יכולה להרים. אבל תראי שאת לא מתאמצת. אם את מרגישה שזהו מתחילה להתאמץ וקשה אז תורידי. תנוחי.
  • אני מרימה את הבת שלי היא בת שנה וחודשיים
    עלמזה בחיים אני לא יוותר ואת יכולה להרים אלא אם כן
    יש חס ושלום משהו בהריון שגורם לסיכון בנתיים שהכל תקין אז הכל בסדר
    [/center]
  • אני בהריון ומרימה את הילדה הקציצה שלי (11 ק״ג!)
    היא בת שנה וחודשיים ואני כל היום רצה אחריה ומרימה אותה
    הרופאה אמרה לי שכל עוד ההריון תקין, אין שום בעיה
    הילדה גם משתמשת בבטן כמו מדרגה ומטפסת עליה ...
    גם זה לא נורא אבל בזהירות...

• אני חוזרת הביתה ויש עלי 2 ילדים, ילד בן 3.5 ותינוקת בת שנה וחצי (ואני בהריון די מתקדם)
    כל הנושא של להרים דברים כבדים נובע מאמונות של הסבתות שזה יכול להזיק לעובר.
    ובגדול, בגלל ההריון מרכז שיווי המשקל שלך משתנה, והרמת משא כבד יכול לפגוע לך בגב.
    ולכן ההמצלה היא להזהר.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה