צריכה את עזרתכן בקשר לעבודה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בננות, מה נשמע?
    צריכה עצות מה לעשות ואיך :-\\
    אני עובדת בחברה שיש לה סניפים בכמה מקומות בארץ, המנהלת שלי מנהלת עוד מס' סניפים ולא מגיעה לפה הרבה. במשרד אנחנו 2 בנות.
    עד עכשיו היה נחמד התחברנו ממש טוב אבל בזמן האחרון היא נהייתה ממש מגעילה. גם מבריזה בלי סוף ודופקת אותי כי המשרד חייב להיות פתוח!
    אני מגיעה כבר יומים לעבודה עם חום בחוסר ידיעה אם היא תגיע או לא למשרד.
    וגם היום היא לא הגיעה. מה לעשות? המנהלת משוכנעת שהיא חולה ובגלל זה לא מגיעה..
4 תגובות
עמוד 1
  • אז תשכנעי אותה שגם את חולה וגם לך מגיע ימי מחלה כדי לנוח להחלים ו/או ללכת לבדיקות...
    לדעתי לדבר עם המנהלת סניף ולהסביר לה את המצב
    בהצלחה

• אני מציעה שתדברי עם הבחורה קודם.
    תסבירי לה שבמובן מסוים אתן תלויות אחת בשניה - אם את מבריזה, את דופקת אותה וכשהיא עושה את זה, היא דופקת אותך. המצב הזה מחייב אתכן לנהוג ביושר ובהגינות אחת כלפי השנייה.

תתחילי בטוב, תשאלי אותה אם הכל אצלה בסדר, כי שמת לב שהיא נעדרת הרבה לאחרונה וגם הרבה פעמים ללא התראה מוקדמת.
    תתענייני בה, תראי אולי יש לה באמת סיבה לגיטימית.

אם תראי שלא, אז תפתחי איתה שיחה על זה. תגידי לה שאת ממש מבינה שלפעמים קמים בלי חשק ללכת לעבודה אבל זה יוצר עומס בלתי הוגן עליך.

רק אם תראי שזה לא עוזר, או שהיא ממש לא בקטע של להיות הוגנת, תדברי עם הממונה עליכן.

• אני בעד לפתוח איתה שיחה מתורבתת, ולברר מה הקטע...
  • אני עם שושי.
    תדברי איתה קודם, אם לא יילך דברי עם המנהלת. ואם יש לך חום תשארי בבית

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]

[URL=http://www.babynamestext.com]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה