אוווווווווף - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אוף אוף אוף אוף
    אוריאן העלתה בחצי שנה 300 גרם בדיוק.
    ירדה במשקל מאחוזון 11 לאחוזון 4 !
    בגובה ירדה מאחוזון 18 ל13

ולדעת כולם (רופאים , טיפת חלב) הילדה לא גדלה כמו שצריך .
    כשירין היה בהפרעות אכילה , כל הרופאים אמרו שהגובה זה מדד לכך שהגוף בכל זאת מקבל את מה שצריך ..ואצלה, יש האטה בגובה ..

אווווווווווף
    שוב רופאים , שוב דיאטניות .
    אני כל כך מיואשת מכל התהליך הזה (ירין האכיל אותי קש בעניין הזה )
    מה תעזור לי דאטנית שתגיד לי להגיש לה הרים וגבעות אם הילדה לא תיגע בכלום??????
    ובכל זאת - מוכנה לנסות הכללללללללללל- איך אני יכולה לפתות אותה ??
    זה כזה סיוט , לא אחת בשבועיים האחרונים הגשתי אוכל (אוכל טעים לילדים ) ושניהם נראו כאילו כל ביס בכח ובסבל ...
    מה הקטע שלהם ? למה האחיינים האחרים , כל אחד בולס כאילו אין מחר , כל אחד באחזון 80-90 אם לא מעל 100 , ורק שלנו לא גדלים? ?
    ודווקא עם אוריאן לא עשיתי את כל ה200000 טעויות שעשיתי עם ירין , אז מה קורה פה??????
12 תגובות
עמוד 1
  • יש להם הורים רזים מידי..
    לפי דעתי כולכם צריכים דיאטת השמנה משפחתית!

"וזכני לגדל בנים ובני בנים, חכמים ונבונים,
    אוהבי ה', יראי אלוקים.
    אנשי אמת זרע קודש, בה' דבקים..
    ומאירים את העולם בתורה ומעשים טובים,
    ובכל מלאכת עבודת הבורא..."
  • חמסה על אמונונה !
    אתלא מבינה , מהחסך הזה , שילדיי לא אכלנים , אני כל כך כל כך נהנית לראות ילדים קטנים אוכלים , בא לי פשוט לנשנש אותם !

ולגבי ההשמנה המשפחתית , תקשיבי , אני העליתי לאחרונה בלבד 12 קילו .. הגעתי למשקל של בעלי
  • אני מניחה שזה דווקא מתרכז בבטן...

"וזכני לגדל בנים ובני בנים, חכמים ונבונים,
    אוהבי ה', יראי אלוקים.
    אנשי אמת זרע קודש, בה' דבקים..
    ומאירים את העולם בתורה ומעשים טובים,
    ובכל מלאכת עבודת הבורא..."
  • עלית 12 קילו???? בהריון???? איך את יכולה להסתכל על עצמך בראי?????
    די נו, מה נסגר איתך???
    יש את הפדיאשור הזה... אולי זה יעזור
  • וואי מאמי נשמע סיוט!
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
  • מבאס שהם לא אוכלים אני מכירה את זה אצלנו גם אבל אצלנו יש שיפור מאז הניתוח.

רשמת בעבר שיש לה בעיות בשינה בדקת את העניין?
    בשינה יש הפרשה של הורמון גדילה ואם הם לא ישנים טוב הורמון לא מופרש ויש עצירה בגדילה וזה משפיע על כל הדברים מסביב.
  • כ"כ מזדהה עם העונג לראות ילדים אוכלים
  • מסכימה עם איפי - בעיות בשינה מפריעות לגדילה

היא עדיין אוכלת תמ"ל? אני הייתי ממשכיה את זה ולא רק בגלל שהיא לא אכלנית

גם הקטנה של אחותי בקושי אוכלת - היא משקל נוצה, ממש ככה. וזה משפיע על ההתפתחות שלה, היא התחילה ללכת נורא מאוחר בגלל זה. וחוץ מלנסות ולהציע לה אוכל + פדיאשור (בטעם וניל או שוקו שנורא נורא עזר, אגב) - אין הרבה מה לעשות. אם היא רעבה - היא הסכימה לאכול (וגם אז - כמה ביסים ונגמר

[email protected]

פייס: ortal_hori
  • שוקו מוקהההההה! ההודעה הזו שלך זה תיאור של הבן שלי!
    הוא אובחן עכשיו כ- FTT הוא היה עד גיל שנה וחצי בערך באחוזון 3 ועכשיו שובר אחוזונים!

הילדים הם גשר אל עצמנו, שנתן לנו הזמן.
    שלום חנוך { מתוך השיר "על פני האדמה" }
  • הכוונה הייתה 100% שומשום טחון עם דבש

הילדים הם גשר אל עצמנו, שנתן לנו הזמן.
    שלום חנוך { מתוך השיר "על פני האדמה" }

• מה אני אגיד ששני הילדים שלי אוכלים יפה ושניהם מתחת לאחוזונים??

ביום ראשון יש לי מפגש אחרון עם טיפת חלב של גיל 5... נראה איך אופק דין

מבחינת גובה (הכי נמוך בגן) ומשקל

תמר
    הבלוג שלי

http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=myscraps

• אני יגיד לך את האמת, אני ממש לא מתרגשת מזה , גם אופיר שלי רזה עושה קונצים באוכל, רוצה לאכול תאכלי לא רוצה שלום! לא מתווכחת לא מתחננת, שיגידו שהיא רזה , שיגידו שהיא גוף האדם
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה