לבוש של תינוקות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • איך אתן מלבישות את התינוק/ת שלכן?

אתמול לקחתי את נועם לרופא הלבשתי אותו מתחת חולצה ארוכה לבנה ומעל עוד חולצה ארוכה

הרופא נדהם ואמר שזה יותר מדי לתינוק

ואמר שחולצה אחת זה מספיק גם בבית וגם בחוץ

אבל האף שלו הרגיש לי קר אז בכל זאת הלבשתי לו מתחת קצר ומעל ארוך.

ובלילות איך אתן מלבישות?

6 תגובות
עמוד 1
  • מלבישה אותו קצר מלמטה וארוך מלמעלה ללילה ואז במהלך היום אם חם משאירה אותו רק עם השכבה הארוכה..

• המדד לחום/קור אצל תינוקות זה דווקא העורף ולא האף, אם העורף חם משמע הכל בסדר.
    בכל מקרה עדיין חם בחוץ אז אני הייתי מוותרת על 2 חולצות ארוכות ומקסימום שמה גופיה ומעל חולצה ארוכה דקה, כמו ששמת אחר כך.
    ככה המקומות שהכי חשוב שיישארו חמים-החזה והבטן יישארו חמים
  • מלבישה גופיה+שרוול ארוך=אבל הוא בן 8 חודשים.וגם אני מלבישה ככה כי במעון דורשים את זה למרות שלדעתי די חם בימים האחרונים.....אבל בגיל התינוק שלך כן הייתי שמה דופיה קצרה+שרוול ארוך מלמעלה....בלילה לדעתי ארוך+ארוך....תשימי לב שלא חם לו מידי...אני בכלל בעד להלביש יותר+לפתוח חלון.....
  • אני הייתי שמה בגד גוף עם שרוול קצר כי מאוד חשוב אזור הכתפיים שיהיה מכוסה טוב ועל זה משהו ארוך.

• אני מלבישה לו בגדי מעבר וזהו. כשאני יוצאת אז מכסה עם שמיכה
  • כשהוא היה בגיל של נועם הייתי שמה לו שכבה קצרה ושכבה ארוכה ומזגן 24/7 שפעל גם בבי"ח וגם בבית.. וכל הזמן בודקת עם היד אם הוא חם או קר ולפי זה מוסיפה/מורידה שכבות

היום רק חולצה אחת, במהלך היום קצרה בד"כ (היום למשל ארוכה כי היה קריר בבוקר)
    אבל הוא כבר גדול..
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה