גם לי יש שאלת שירים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בא לי לעשות דיסק עם מלא שירי אהבה לועזיים , כאלו קלאסיים של פעם ..
    אפילו אלו בצרפתית ..
    מישהי יודעת שמות של שירים, או איפה ניתן למצא / להוריד????
7 תגובות
עמוד 1
  • עירית לא מזמן העלתה את הקישו הזה לפורום להורדת שירים:
    http://www.downmp3.net/search.php?q=diego+torres

מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
  • קשור מגניבבבבבבבבבבב, תודה !
    אבל .. החיפוש הוא לפי שם שיר ואני לא מכירה שמות של שירים ...
  • את יכולה לחפש בגוגל או ביוטיוב, נניח לרשום מה שרשמת כאן "שירי אהבה לועזיים"... ואז להעתיק את שם השיר לקישור של החיפוש
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
  • את יכולה לחפש שם גם לפי שם הזמר

• אין לי שם של שיר ולא שם של זמר..סתם רציתי אוסף קלאסי יפה של פעם ...
    והנה הספור סוחט הדמעות
  • אני לא יודעת לאילו שירים את מתכוונת, אבל לי עולים השמות של ויטני יוסטון, מריה קארי, בריאן אדמס, סלין דיון...

• אוףףף כתבתי תגובה ולא פירסם פעמיים... אבל בשבילך ארשום שוב.... יש את האוסף אהבה לנצח זה אוסף של ארבע דיסקים מעולים ורומנטיים תעשי חיפוש בגוגל עליהם וזה יתן לך את שמות השירים בטוח. הייתי עושה בשבילך אבל אני מחוברת מהנייד וזה סיוט אפילו אני מוותרת על אייקונים אז כאן תד

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה