סקר!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לאלו מכן שנתנו תמ"ל.
    באיזה גיל הילד הפסיק עם התמ"ל לגמרי?
    עד איזה גיל נראה לכן חיוני וחשוב לתת תמ"ל (נצא מתוך הנחה שלילד יש תפריט מגוון במשך היום)?

סתם מסקרן אותי
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
22 תגובות
עמוד 1
  • ירין שתה לפני שינה עד שנתיים ומשהו .
    אוריאן עדיין שותה לפני שינה ..
    וכל זמן שהיא לא תאכל כמו בנאדם היא תמשיך לקבל
  • אלין ינקה עד 10 חודשים בלי תמל בכלל
    אחרי זה מ 10 חודשים עד גיל שנה וחצי נגמלה מרצונה החופשי

• שחר עד גיל שלוש וחצי
    דור עדיין לוקח , בנתיים הוא אוכל לי במנות קטנות אז אין מנוס מלתת לו
  • הגדולה עד גיל שנתיים וחצי, כשהראתה נכונות לאכול תפריט מגוון יחסית.

והקטנה עדיין אוכלת תמ"ל עד שתראה נכונות לאכול תפריט מגוון
  • בהתחלה הנקתי כל אחד כ 6 חודשים + תמ"ל... ואח"כ סביב השנה וחודשיים גמלו את עצמם.

שונאת את זה, חושבת שעדיף אוכל אמיתי, אפילו דייסה אמיתית ולא הגועל הזה

• בקיצור- יש לנו עד גיל 2+ להתקע עם זה?
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
  • בגיל שנה, שנה וקצת אני מעבירה אותם לחלב רגיל.
    אצלי בגיל שנה כבר אוכלים אוכל רגיל, ליד השולחן, כמו כולם.
    רק לפני השינה נשאר.
    איתן עדיין לוקח בקבוק לפני השינה, אבל עם חלב רגיל, של תנובה.

• ראי שירשור קודם של פיתוש..... זה נושא רגיש ...

• אור לקחה עד גיל שנתיים וחצי בערך, שנייה ושלישית יונקות

[email protected]

פייס: ortal_hori
  • מילנה, מה רע בתמ"ל.
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• חלילה לא אמרתי שרע

• מילנוש, אני חושבת שאין שום סיבה שילד שאוכל מגוון ישתה מטרנה.
    סתם מהלך שיווקי למשוך את ההורים עם המוצר עוד קצת, לפני שהם כבר לא קונים פוטנציאליים.
    כנ״ל גם המטרנה ביג.
    שזה מיועד לגיל שנתיים וחצי
  • יש המון יתרנות בתמ״ל
    כשהילדים חולים ולא אוכלים, לרוב תמ״ל עובד
    אפשר לשתות תמ״ל תוך כדי שינה (לפעמים הם נרדמים מבלי לאכול)
    ולפעמים כשהם אוכלים ארוחות קטנות ולא מזינות זו השלמה מצוינת...
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• הבן שלי גמל את עצמו בגיל שנה בדיוק.
    אבל לדעתי זה מאוד חיוני .. אז המשכתי לתת לו ב"דרכי מרמה" חחח בדייסה למשל..
  • אמילי הפסיקה בגיל שנתיים, נטלי בגיל שנתיים וחצי
    אני חושבת שזה מאוד תלוי בילד, המוטו שלי העיקרי שזה לא יהיה התמכרות לזה..כלומר אין לי בעיה שיאכלו עד גיל 10 גם אבל לא אם זה בא על חשבון דברים אחרים

• שתיהן עד גיל שנה שתו תמ״ל למרות שמגיל 8 חודשים היו אוכלות הכל כמעט (מה שמותר) אבל נתתי מטרנה כי היו מבקשות בקבוק ופחדתי לתת חלב רגיל לפני גיל שנה....

• נדב הפסיק קצת אחרי גיל 4
  • שחר בגיל שנה ועשרה חודשים הגננת במעון אמרה לי די הוא אוכל יפה זה סתם מיותר...
    טל נגמל מזמן
  • אדיר עבר לבקבוק ביום בגיל 11 חודשים בערך וגמל עצמו בגיל שנתיים בערך, כשהוא התחיל לישון לילות שלמים, כי בקבוק קיבל רק לפני שינה.

אמילי עדיין מקבלת בקבוק לפני שינה ולקראת הבוקר (כשמתעוררת).
    היא אוכלת הכל אבל לא מאוזן (לא אוכלת מספיק פירות וירקות, האוקארינית שלי אוהבת רק בשר

• הגדול שלי, pdd/ אוטיזם, עד גיל 4 (וחבל לי שהפסיק... כי הת**** קטסטרופה!)
    הקטן, בן שנתיים ועדיין שותה 2 "בבוקים"

• מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!

• באמת יש לי שאלה הבת שלי בת שנתיים וארבע והיא חייבת בבוקר איך שהיא קמה אני לא רואה אותה אוכלת משהו אחר כי ארוחת בוקר שלהם זה בשמונה והיא אוכלת כבר ב6 וחצי ובלילה לפני השינה יש באמת איחזה פיתרון להוריד את זה מהתפריט או שאני נתקעת עם זה עוד מעט מגיע השני אני יצטרך לקנות פעמיים
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה