שאלת-תמ"ל - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שירה שלי נוהגת לשתות 30,מבקשת להרים לגרעפס או שלא..כלומר,אוכלת בהדרגה את ה-90...

ייתכן,כי יש לי הנקות,בכל-פעם כמות-אחרת,לעיתים מתחילה ארוחה בהנקה, לעיתים חלב-שאוב,לעיתים רק תמ"ל,אני מגוונת לה בהתאם לנסיבות

10 תגובות
עמוד 1
  • אני הייתי נותנת בערך 60 ואז מרימה לגרעס ואז מחממת את הבקבוק שוב שזה יהיה יותר טעים. ראיתי שאם אני מחממת את הבקבוק הן אכלו הרבה יותר בתאבון.

• אצלי הם מסרבים לאכול תמ"ל חם, מאז ומתמיד. רק בטמפרטורת החדר!

• בובה,

אני לא חיממתי אף פעם בהפסקות וזה היה בסדר היא אכלה.
  • תלוי עד כמה זה התקרר כלומר מה היתה משך ההפסקה .
    אני זוכרת שהיו מקרים שכן חיממתי שוב בקערה את הבקבוק
    אבל היו מקרים שזה היה פושר נעים אז לא היה צורך

• גם אצלי הוא אוכל 90 בהדרגה ואני בנתיים שמה במחמם בקבוקים..

• ההדרגתיות הזאת באוכל לא טובה לרצף זמן האוכל ומעכבת את ה-3 שעות בין ארוחה לארוחה.

• אני הרגלתי לטמפ' חדר, כדי שלא להיות מוגבלת כשאני יוצאת החוצה.
    אם חורף וקר, מחממת קצת לטמפ 25 מעלות בערך שזה טמפ החדר בהגדרה

• טוב,אז אתן באמת מקסומיניות

• אני מבקשת שאם את מתחילה להיקרע מצחוק על התגובה שלי אז לפחות אל תיפלי על הרצפה, תוודאי שיש ספה מאחוריך!!!

בכלליות, אני נתני ציצי ואוריקי בכלל לא ניזון אף פעם מתמ"ל
    אבל לאמילי יצא לי לתת תמ"ל (בגיל מבוגר יותר משל שירה עכשיו).
    אני היתי שמה אותו לשמירת חום .......... בין הציצי שלי!!!
    ככה זה בטוח בחום גוף!

ד"א ככה אני גם מחממת להם את הבגדים בחורף. אוריקי נולד בדצמבר, ולשים את השכבה הראשונה זה קצת קר, אז לפני שהיתי מתחילה להלביש אותו, היתי שמה את הבגדים שלו על הבטן שלי (מתחת לבגדים שלי) ככה אני שולפת בגד חמים ונעים עם ריח של אמא.
  • ליבי אני גם לפני שאני מלבישה אותם בחורף אני מכניסה את הבגדים והמגבת למייבש לכמה דקות זה הכי פינוקי להתלבש בגדים חמים

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה