עוד אכזבה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מה יהיה מה???!!!
    היום הגענו להחזרת מוקפאים והתברר לנו שהמוקפאים לא שרדו... לא יודעת איך לא בכיתי....כנראה שכבר עייפתי מלבכות והפכתי להיות אדישה לכל המצב.
    על המקום, הרופא הכין לנו תוכנית חדשה לקראת שאיבה- שינה קצת מהתוכנית הקודמת- במקום צטרוטייד קיבלתי דקה, מונפור, אורגלוטרן.
    אין כבר כוחות, אין כבר סבלנות- אבל כנראה שאין ברירה וצריך להמשיך הלאה למעט המטרה הגדולה!!
    מישהי מכירה את התרופות האלה?
7 תגובות
עמוד 1
  • אויישששש מאמי אני כ"כ מצטערת...

תהיי חזקה ואני מקווה שבע"ה הטיפול הבא יהיה גם המנצח!

קבלי ענק
  • קבלי חיבוק !
    בת דודתי מטופלת במונפור והייתה לה הצלחה לפני 3 חודשים, אך הייתה הפלה. עכשיו היא חזרה לטיפול ועומדת לפני שאבה.
    בהצלחה!

HTML • Ezboard • PseudoHTML, UBBCode and BB Code
  • אני מכירה את הדקא והמנופור ...
    בסדר כמו כול זריקה ....
    יהיה בסדר מותק ... אני מקווה אסור להתייאש !!!!
    הדרך קשה אבל כתהיה תוצאה הכול יתגמד ....
    קבלי
  • מאמי מצטערת לשמוע.. קבלי ממני חיבוק ענקקק!!!

• תודה רבה לכל הבנות!
    אני מקווה שהטיפול הזה אכן יעזור....כי לאט לאט אני מאבדת תקווה ומתחיל לחשוב שאולי זה סימן משמיים ועלינו לאמץ....מישהו חושב כמוני/בדק את העניין?
  • בת כמה את ? כמה זמן את נשואה ?
    אני בת 30 נשואה 8 שנים ולא חושבת על אימוץ ...
    רק אם חס ושלום אני אראה שאין עוברים יותר אז... אולי.. אני אחשוב על זה .
  • רעיה אני בת 30,אבל לפעמים אני חושבת על זה שאולי זה לא יקרה אף פעם...אז למה לבזבז את הזמן....
    זה מחשבות שחולפת בשעת משברים....לא יודעת....
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה