חייבת לשתף - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • קיבלתי מחזור יום שישי
    יום שבת פסק סליחה על התיאור ....
    המחזור היה נקי ללא ג'יפה רק דם אדום טרי כמו שנחתכים...
    יום שבת פסק
13 תגובות
עמוד 1
  • תעשי בדיקת הריון
    לפעמים בדיקת ביוץ מגלה גם הריון
    את חייבת לבדוק

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]

[URL=http://www.babynamestext.com]
  • מלחיץ לבדוק . . .
    יכול להיות אולי יש סיבה אחרת לנושא
  • אני יודעת שאם היה דם טרי אדום אז זה מחזור, השרשה זאת הכתמה בצבע ורוד -חום אבל תמיד עדיף לבדוק. באיזה יום של וסת את עכשיו?

/]
  • אבל למה בדיקת ביוץ

• הבנתי שיש נשים שמדממות סביב מועד הביוץ..
    אבל אני חושבת ששווה לעשות בדיקה
    בכל מקרה דימום יום אחד לא נחשב מחזור..אם תלכי לגניקולוג הוא יפנה אותך לבדיקת דם להריון..גם חשוב לדעת מתי דיממת אם זה אחרי קיום יחסים יכול להיות שיש לך פצע בצוואר הרחם מה שקרה לי לפני כמה ימים..
    מתי היה המחזור האחרון שלך?לא זה שקיבלת ביום שישי..
    תעדכני

• ממי תעשי בדיקת הריון, בדיקות הביוץ מגלות גם הריון ולא נראה לי שאת מבייצת, ולמה זה מפחיד לעשות בדיקה? גם ככה חשבת שאת במחזור

• בדיקת ביוץ יכולה להיות חיובית אחרי שיש איחור במחזור ויכולה להעיד על הריון. אבל בדיקת ביוץ יכולה להיות חיובית גם בזמן המחזור, לכן גם רשום על חלק מהערכות שאין לבדוק בזמן מחזור. השאלה איך המחזור שלך בדרך כלל... לי קרה כבר כמה פעמים מאז שאני מנסה מחזור מוזר כמו שאת מתארת. לפי מה שאמרת קשה לדעת מה זה, תנסי לעשות בדיקת הריון כדי לדעת מה זה באמת, מקווה שזו
  • עשיתי בדיקת ביוץ כי איחר לי ״ המחזור״ בשבוע
    ומישום מה הראה תוצאה חיובית ....

המחזור האחרון היה ב 27.9

וזאת הסיבה שאני שואלת...

המחזור שהיה נשמע נורמלי????
    ולמה הראה בדיקת ביוץ חיובית ?????

כי עדין החזה נפוח וכואב
    שמעתי על בנות שקיבלו ומחזור
    ועדין היה הריון...

או שיכול להיות שמשהו לא בסדר עם המחזור....
  • אם יש לך עוד בדיקת ביוץ אז תעשי אם יוצא חיובי תעשי בדיקת הריון!!אם יוצא שלילי כנראה את מבייצת

בהצלחה

• חזה נפוח וכואב אחרי קבלת "מחזור" לא נשמע אופייני למחזור בכלל. לי תמיד החזה כואב עד שהמחזור מגיע ואז ישר הוא מפסיק לכאוב. זה נשמע ממש טוב, תעשי בדיקת הריון.
  • אני אומרת לכי לעשות בדיקת דם הכי אמין גם אם יש הריון(אמן) יראה כמותית מה קורה שם...
    בהצלחה
  • תעשי בדיקת הריון , נשמע מאד מוזר המחזור הזה,
  • מה קורה איתך מאמי בדקת?

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה