מה נסגררררר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מנהלת המשפחתון של הדר התקשרה אלי היום בסביבות שלוש ואמרה לי שלהדר יש 38 חום..

ואז אמרה שבחום כזה היא לא שולחת הביתה אבל חשוב לה להודיע לי במידה וארצה להזמין לו תור למרפאה ושהיא לא תתן לו בינתיים אקמול

ביקשתי בכלזאת לתת לו אקמול עד שאגיע, ותכננתי לסיים כמה דברים דחופים ולעוף

אז היא ענתה שהיא לא משאירה אותו ככה בגן ואם אני בדרך
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

10 תגובות
עמוד 1
  • הגננות אוהבות להלחיץ. לא כולן אבל רובן. זה באמת מלחיץ מה שאמרה לך. אני הייתי אומרת לגננת מה שהקלינאית אמרה לך. ואם אותה קלינאית תקשורת תסכים לתת לך את זה בכתב עוד יותר טוב. כך תוכלי לנפנף בגאווה מול עיני הגננת המלחיצה הזאת.

אין מילים מה להגיב לגבי המקרה של החום באמת לא מובן מה נסגר איתה

• איזו מנהלת הזויה
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
  • הדר בסדר

• אסור לגננות לתת אקמולי לילדים.
    זה חוק של משרד החינוך.
    הכוונה שלה הייתה כנראה שאם את רוצה לתת תרופה - את תצטרכי לקחת אותו הביתה.
    לפחות נראה לי ככה.
    ולגבי ״אבחנה״ שלה, אני בדעה שעדיף לבלחיץ סתם ובסוף זה כלום, מאשר לפספס משהו חשוב.
  • שולי זה משפחתון פרטי... זה לא גן
    הוא לא כפוף למשרד החינוך או לתמ״ת

• הא, טוב
  • מסכימה עם שולי.

אצלנו בגנים (גם גן פרטי) מעולם לא נתנו ואני גם לא הייתי רוצה שיתנו אקמולי בלעדיי. (מספיק המקרה ההוא עם כדורי הרגעה שנתנו לתינוקת

[email protected]

פייס: ortal_hori
  • אורטל, לא היה לו חום!
    38.00 אצל תינוקות זה לא חום.

זו תחילה של חום, ועם זה אני לא משחקת ומקדימה אקמול.

למנהלת המשפחתון יש גישה לאקמול אך אך ורק עם קבלת האישור שלי!
    לא כולנו יכולות להתייצב בגן תוך שניות מהרגע שהודיעו
    אז הגעתי 20 דקות אחרי... ובינתיים הוא קיבל אקמול

אני גם לא יכולה להישאר מרוכזת בעבודה שניה אחרי שנאמר לי שהילד שלי לא מרגיש טוב

• אני רוצה להגיד לך שבגלל פליטות פה של הצוות, אנחנו יכולות שלא לישון הרבה לילות..
    אני אספר לך ששלושלה ימים לאחר פתיחת שנה"ל הגננת של רון הביעה את דעתה בפניי ואמרה לי שהיא חושבת שיש לרון בעית קשב וריכוז!

לגבי מנהלת המעון- חום זה מ- 38.3 אז שלא תבלבל את השכל!

תרגישו טוב מאמי

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה