היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
המחזור מגיע 14 יום אחרי הביוץ נכון? המחזור שלי בדרך כלל מגיע אחת ל30-32 יום בחודש שעבר קיבלתי ב24 ואני עושה בדיוקת ביוץ שלא יוצאות חיוביות בינתיים אם המחזור שלי יגיע חודש הבא גם ב24 אז משמע שהביוץ שלי יהיה ב10 לחודש? (חיסרתי 14 יום?) משהו פה לא מובן לי כי 14 יום מהמחזור זה יוצא ה6 לחודש ואם אני מחברת לתאריך ה6 14 יום זה אומר שאני אקבל מחזור ב20 לחודש וזה מוקדם מדי
7 תגובות
עמוד 1
14 לפני קבלת הווסת הבאה לא ביום ה 14 למחזור זאת הטעות של כולנו מדובר ביום ה 14 רק אם המחזור של אותה אישה הוא 28 יום המחזור שלך הוא בין 32 ל 30 יום זה אומר שהביוץ שלך כנראה בין היום ה16 ליום ה18 של המחזור..
רגע מעיינוש אז את רומה לומר לי שבעצם רק לקראת ה10 זה באמת הביוץ ? כאילו לא סופרים 14 יום מתחילת המחזור?
לא נשמה 14 יום מיום קבלת המחזור הבא זאת אומרת שאם את אומרת שאת תקבלי ב 24 אז 14 יום פחות יוצא ב11-10 לחודש
היי, אני מצרפת מאמר מעניין על ביוץ.. אולי יעשה קצת סדר איך סופרים וכו... ביוץ
אי אפשר באמת לדעת לפי ספירה, אצלי הביוץ ביום ה 17 ( אני עושה מעקב זקיקים ) והמחזור ביום ה 28, זא 11 יום אחרי הביוץ.... כדאי לבדוק במעקב זקיקים זה הכי וודאי, לפני 3 חודשים היה לי ביוץ ביום ה 19 ועדיין מחזור ביום ה 28... מה לעשות זה לא מדע מדויק
ג'סי מה שאמרנו זה בדרך כלל מאמי זה שאצלך הביוץ הוא ביום ה 17 ואת מקבלת ביום ה 28 זה אומר שיש לך שלב לוטאלי קצר בדרך כלל השלב לוטאלי עומד על 12-16 ימים כך הבנתי..לא אצל כולם זה כך רוב הבנות מקבלות מחזור 14 יום אחרי הביוץ..
כבר ענו לך אבל בכל זאת... את מבייצת כנראה ביום השש עשרה שבע עשרה ארבע ישרה ימים לפני קבלת הווסת הבאה ממוצע של שלושה חודשים , יש משים שמבייצות לא לפי החוקים תמשיכי לבדוק עד שתראי 2 פסים ברורים בהצלחה תעדכני !