התעייפתי... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בננות, מה המצב?.. בלי שום סיבה מיוחדת, לא קבלתי (להיפך, ככל הנראה אני בביוץ), פשוט הותשתי... בא לי לבכות אבל אני לא רוצה לבאס את האיש שלי.. וכשאני חושבת על גיוס סבלנות לעוד שבועיים בכלל בא לי לשקוע בשינה של שלושה שבועות לפחות....

תגידו, נורמאלי שבביוץ פרוגסטרון יהיה מתחת 3? ה-E2 וה-LH גבוהים מאד, ורק הפרוגסטרון נשאר בשלו...

מאחלת לכולנו ימים מלאי אופטימיות ושמחת חיים..
9 תגובות
עמוד 1
  • תראי בדרך כלל בביוץ הe2 עולה יחד עם שאר המדדים כמה הוא אצלך? האם עשית בדיקת הריון מה זאת אומרת שלא קיבלת מחזור?
  • סליחה לא קראתי טוב , אכן בביוץ ה lh וה e2 גבוהים!!!!
    לעבודה !!! תבקשי מעקב זקיקים לוודא !!!
    בהצלחה.... יש חודשים שמסטרס שינוי ת**** וכו.. המחזורים משתגעים
    לא להתעמק בזה יותר מדי להתלהב שאיתרתם ביוץ ככל הנראה ולעבודה
  • ממי איך את יודעת שאת בביוץ? חוץ מבדיקת דם עשית גם א.ס?

• כן, עשיתי אתמול א"ס, זקיק בגודל 20 מ"מ.. תודה חמודות
  • נו זה מעולה, יאללה לא לכתוב בפורום, לעבודה!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]

[URL=http://www.babynamestext.com]
  • תמרוש, זה טבעי שבתקופת הביוץ מרגישים קצת מדוכדכים ועצובים. זה הכל הורמונים. ככל הנראה שזה הרגע לאהוב, זה הרגע!!! .
    בהצלחה

crazy woman!
  • היי, מתוקה!!

• תמרה לא להתייאש

• תמרוש מתוקה
    שיהיה המון בהצלחה החודש
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה