איך אתן מגיבות... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • איך אתן מגיבות כשהילד שלכן מספר לכן שמישהו בגן העליב אותו, או אמר לו משהו לא יפה? מה אתן עונות?
    אני די נכנסת להלם ולא יודעת איך להגיב
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
13 תגובות
עמוד 1
  • אני מגיבה בצורה עניינית. לא נכנסת למקום הנפגע. ואם זה באמת היה משהו פוגע אז אני אומרת לו שזה לא יפה מה שאותו ילד עשה או אמר.
    לדוגמא אמר לו שהוא מסריח? לפעמים אני אומרת לו שזה בעייני לא מנומס להגיד את זה.
    קופסת האוכל מכוערת? בעייני היא מאוד יפה. אבל לכל אחד יש עיניים משלו עם טעם משלו ויכול להיות שכך הוא חושב. אנחנו חושבים אחרת...
    בקשר למקרה עם החברה אני מסבירה שהיא בטח התרגשה ושאני בטוחה שהיא מאוד שמחה שהוא בא ולא ידעה איך להביע את זה אז דיברה ככה.

אם שחר אומר לי שילד בגן העליב אותו אני אומרת לו טוב אתה לא חייב לשחק דוקא איתו אתה יכול לשחק עם ילד אחר...

• אני דווקא נותת לגטימציה לרגשות.
    לדוגמא:
    אמרו לך שאת מסריחה? ונפגעת? זה באמת לא נעים. אז מה עשית? איך נרגעת? (תוך כדי חיבוק כמובן :-)

• אומרת לו שהילד הזה בעצמו מסריח
  • יקירתי ברוכה הבאה לעולם הילדים ...

ילדים הם רעים, אם הם מגלים אפילו טיפטיפה חולשה מהצד השני
    מתחילה חגיגה !!!

זה גיל כזה שנעלבים מכל דבר, אצלנו זה מלווה גם בבכי...

מה עושים? תלוי בסיטואציה אני בטוחה שהחברה שלו פשוט
    התרגשה ולא התכוונה לזה, מסבירים לו שהיא קצת מתרגשת
    אני בדר"כ מחליקה ... אני אומרת לא נורא הוא בטח לא התכוון
    למרות שבלב שלי בא לי להחזיר לילד

• אני כמו גנית
  • וואי אתמול זה קרה לנו בגן שעשועים. הלכתי עם שני הבנים שלי והיה שם ילד מהגן של הגדול, גן חובה והוא לא הפסיק לצחוק על הבן הקטן שלי ואמר לו שיש לו תחת גדול והוא נעלב ובכה.
    באותו רגע אמרתי לגדול שלי שאנחנו עולים לבית.
    בבית הגדול התבאס ואז אמרתי לו שפעם הבאה יגן על אחיו ויענה לו ״לאמא שלך יש תחת גדול״... זאת טעות אני יודעת...אבל ההורמונים
  • יואוו איזה מעליבים

[email protected]

פייס: ortal_hori
  • לא כולם חייבים לאהוב אותנו

• אני לא דוגמה טובה
  • נו, אבל בשביל זה יש לו סייעת

• גם אני עיניינית-
    אומרים לך מסריח? למה, אתה מסריח (ברור שלא!) אז זהו, אין לך מה להעלב
    מקסימום תגיד לילד המעליב זה לא נעים לי ואני לא רוצה להיות חבר שלך
    וזהו!
    לא לתת לזה תשומת לב בכלל
    [
  • תודה בנות
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
  • אני בקטעים כאלה גם נכנסת לראש טיפולי,
    קודם כל אני אומרת שזה בכלל לא יפה לדבר כך לחבר!
    ואז-
    אני שואלת איך זה גרם לו להרגיש,
    ומה הוא עשה באותו רגע.. ומי עזר לו להרגע מהרגש הלא נעים הזה.
    ומה הוא יודע על עצמו ואם הוא מודע לזה שהוא בכלל לא כמו שאמרו עליו..
    ואז אם הוא מודע לזה שהוא לא כך, אז זה בכלל לא משנה מה אחרים אומרים!!

"וזכני לגדל בנים ובני בנים, חכמים ונבונים,
    אוהבי ה', יראי אלוקים.
    אנשי אמת זרע קודש, בה' דבקים..
    ומאירים את העולם בתורה ומעשים טובים,
    ובכל מלאכת עבודת הבורא..."
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה