אמהות ל 2 ויותר - סקר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב בנות

באיזה גיל העברתם את הבייבי לחדר אם האח/ות שלהם ? בהנחה שיש לכם חדר ילדים אחד כמובן ?

למה העברתם מתי שהעברתם ?

ןמה עושים שהאח הגדול/ה חולה ? שהם ישנים האותו חדר אז הם בטוח נדבקים לא ?

7 תגובות
עמוד 1
  • אמילי עברה לחדר עם אח שלה בגיל 4 חודשים.
    לרוב כשהם חולים, אני משתדלת לפתוח חלון לאוורור.
    גם אם לא יושנים באותו חדר יכולים להידבק אחד מהשני. אם הבית מספיק מאוורר לא רואה בעיה בזה.
    משתדלת להפריד עד כמה שאפשר בין הבריא לחולה, ולהקפיד אני על הגיינה אישית שלי (כי אני נוגעת בילד החולה ואח"כ בבריא וכו') וכמובן הגיינה של הילדים.
  • מיום הראשון ניקול ישנה בחדר עם נתנאל.
    נתנאל היה חולה לא מזמן, אז איוורתי טוב טוב את החדר, שמתי בצל חתוך כדי שיקטול חיידקים וטפו טפו טפו ניקול לא נדבקה בכלל
  • אצלי הוא בחדר עם תהילה אבל אני איתם,
    מצד אחד אני רוצה שיתרגל לחדר שלו מצד שני אני מפחדת לא לשמוע אותו בלילה
    אני מאמינה שבקרוב אני יחזור למיטה שלי

• מגיל חמישה חודשים בערך
    מהרגע שהעריסה כבר לא התאימה
    והיה צריך מיטה. פשוט כי המיטה
    לא נכנסה בחדר שלנו.

• נדבקים בטח שנדבקים
    אין מנוס מזה...
    העברתי אותם ברגע שהפסקתי להניק שזה לקראת שנה

• שמואל עבר בגיל שנה ושלושה חודשים לחדר משלו במיטת מעבר וגליה עברה לפני כשבועיים בגיל שנה ושבעה חודשים לחדר משלה גם היא למיטת מעבר. בבית יש עוד חדר פנוי לשחם - הוא בטח יעבור בעוד כשנה. גם בלי לישון באותו החדר הם מדביקים זה את זה. לצערי הילדים שלי חולים הרבה מאוד.
    בעניין הרעש- אני סוגרת להם דלתות והם פותחים לבד. גליה נמוכה מאוד- אז אני כמעט סוגרת את הדלת כדי שיהיה לה מקום לאצבעות להיעזר בהן לפתיחת הדלת. אם יש בכי חזק גם עם דלתות סגורות יש הפרעות לאחים הישנים. כשגליה נולדה והצטרפה לחדרהמשפחתי- שמואל הצליח לישון ברוב הפעמים כשגליה בכתה- אולי כי הוא היה עדיין קטן- בן עשרה חודשים וחצי. גליה סבלה מאוד כששחם הצטרף למשפחה והעיר אותנו בלילות לאוכל- הוא גם היה נרדם רק באור וגליה זקוקה לחושך מוחלט- עברו שבועיים-שלושה עד שהתרגלה ולמדה להתעלם מהבכי ולהמשיך לישון.

• העברתי את הקטנה בגיל 4 חודשים
    לא היתה לי בעיה עם הידבקות ממחלה כי כל אחת יש לה חדר משלה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה