:-| - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • המחזור מאחר או לא, תלוי איך מסתכלים על זה... אני ביום 38, מחזור אחרון היה אחרי 28 יום, לפניו 32 ולפניו 35.
    עשיתי הבוקר בדיקה שיצאה שלילית:-| אוף
14 תגובות
עמוד 1
  • בובי תעשי בדיקת דם, את יודעת מתי היה ביוץ?

• אולי שווה להתייעץ עם רופא הנשים שלך על מנת לברר את פשר האיחור.

שיהיה המון בהצלחה ובשורות טובות

crazy woman!
  • הייתי בטוחה שהיה ביוץ לפני 3 שבועות, בשבת. כשלא קיבלתי בשבת חשבתי שהינה, נקלטתי אבל כנראה שטעיתי.. אני לא בודקת עם ערכת ביוץ ולא עשיתי מעקב כלשהו עדיין, כנראה שצריך להתחיל

קרייזי, כשהלכתי לרופאת נשים היא אמרה שזה התחרפן בגלל הגלולות וזה יתאזן בהמשך. אבל ההמשך הזה כבר כמעטט שנה!!!!!!!!!!!!
  • בובה....

• מהממת אני בעד להתחיל לבדוק עיניינים עם עברה תקופה של שנה כבר..
    אצלנו- עם אחרי 6 חודשים לא היינו ניגשים לבירור היינו מנסים עד היום שנה + 3 חודשיים לדעתי לשווא בגללה שהתגלו מס בעיות ..

כמובן שזו דעתי בלבד אבל אני חושבת שכדאי להתחיל בבירורים כמו מעקב זקיקים פרופיל הורמונלי ובדיקת זרע .. להתחלה ..

שיהיה בהצלחה
  • אני אחכה ליום ראשון ואם עד אז ה לא תגיע אני אלך לרופא לבקש בדיקת דם ואם היא תצא שלילית נבקש כדורים כדי שהיא תגיע...

מורני, בשנה האחרונה הייתי לחוצה מידי, הרבה שינויים, הרבה משימות והרבה מטלות שהכניסו אותו לסטרס מטורף. כמו שכולנו יודעות - סטרס מעקב הריון ולכן לא התחלתי בדיקות.
    לגבי פרופיל הורמונלי - עשו לי לפני כשהתחלתי לקחת גלולות (שנתים) והיה תקין אז הרופאה אמרה שלא צריך לעשות שוב..

בשורות טובות!!!
  • היי מאמי אני אגיד לך את אמת שמאד מוזר לי שלא עושים לך פרופיל הורמונלי, מה שהיה לפני שנתיים היה ועבר זמן מאז, אני בשנה אחרונה עשיתי אותו פעמיים , הגוף שלנו לא מכונה , הוא משתנה ויש גם שיבושים הורמונלים , במיוחד לאחר גלולות נהוג לעשות פרופיל כדי לבדוק את שינויים ,אז קצת מוזר להסתמך על מה שהיה לפני שנתיים. במיוחד שאת רוצה להכנס להריון. בהצלחה
  • איזה מוזר!!!! למה היא אמרה לי ככה? :(
    טוב, נראה לי שאני אלך לבקר אותה בקרוב :) אולי היא אמרה את זה בגלל שרק התחלנו?!?! מעניין.. תודה מרגו, אני אבדוק את העניין!!
  • אל תכעסי עלי , פשוט לי זה לא נראה הגיוני .זאת בדיקת דם פשוטה . בהצלחה.
  • אני לא כועסת עלייך. אני כועסת על הרופאה..

מסתבר שלאלוהים יש תוכניות אחרות בשבילי - המכשפה הגיעה עכשיו :(
  • מצתערת לשמוע ממי, אבל לא נורא, חודש חדש עם סיכוי עוד יותר חדש :) כמה זמן אתם מנסים?

• יהיה טוב! :)

הפסקתי גלולות בדצמבר האחרון ככה שזה כבר בערך 11 חודשים.. :-||
  • אני חושבת שכולן כאן הנחו וכיוונו אותך לבדוק את העניין אצל רופא מוסמך. ייתכן ותשקלי להחליף רופאה או שלא, זה מאד תלוי בך ובתשובות שאת מקבלת ממנה ובתוצאות שתרצי להשיג.
    יש מס' פרמטרים שצריך לבדוק והם פרופיל הורמונלי, בדיקות דם כלליות, ובדיקת הבעלול. לפעמים צריך גם בדיקות מסוימות לבדיקת קיום חסימה מכנית ברחם. רק בתום קבלת כל הנתונים ניתן יהיה לגבש תמונה על מצבך ולהציע לך טיפול אופטימלי.
    שיהיה הרבה בהצלחה

crazy woman!
  • בהצלחה מאמי .
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה