בדיקת א.ס עכוז?! מה עושים עכשיו - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני ממש על סף התמוטטות..
    לקטנטן נוח וממש לא נראה שבא לו להפך ועכשיו גם הסיכויים אפסיים... קיבלתי הפניה לקיסרי!

ממש קשה לי לקבל את זה..
    גם ככה היה לי קשה עם הרעיון של הריון ( היה מתוכנן) אבל בכיף היה יכול לחכות עוד 2+++++
    ואחרי זה ההתרגלות לשינויים אצלי... שבאו בעייפות מטורפפפת ומכה סוחפת של הקאות עד חודש שישי!
    ובאמת רק בחודש האחרון התחלתי להנות מההריון ולקרוא על תהליך הלידה עצמה ולהתחיל להתחבר לרעיון ואפילו לא להתנגד בצורה מוחלטת לרעיון שיניחו את הדבר הקטן והשביר הזה עליי מיד אחרי הלידה.. ואולי אפילו העזתי והצצתי בכל עניין הלידה הטבעית...

ופתאום לשמוע שזו בכלל לא אופציה ... אני בטוחה שעודף ההורמונים לא עוזר לי להרגע ולחשוב רציונלי ... אבל ממש הכניס אותי לתסכול.

הרופא שלי לא ממליץ היפוך בכלל ועכשיו אנחנו נקבע חוות דעת נוספת .
    קרה למישהי שהעובר התהפך בשבוע כמו שלי?

6 תגובות
עמוד 1
  • היי מותק, אני מבינה שזה ילד ראשון אבל תאמיני לי הכל יסתדר וכל החששות יעברו עם הזמן.

לגבי התהפכות העובר, אני שמעתי על עובר שהתהפך במהלך הלידה! אבל זה נדיר מאוד!!!

תחשבי על הדברים החיוביים שיצאו לך מהקיסרי.

קודם כל את כבר יודעת מתי תלדי שזה אחלה כי את יכולה להתכונן
    ומה יכול להיות יותר טוב מללכת לישון ולקום עם תינוקי בידיים
  • שיהיו בשורות טובות ושהעובר יתהפך מהר...

אין לי שמץ לגבי היפוך עובר, כך שלא אוכל לענות לך על השאלה הזו.
    לגבי הניתוח,
    ובמידה ולא יתהפך, לא קרה שום דבר.
    ניתוח קיסרי זה לא כזה נורא.
    אני טיפוס ממש עדין ומפונק ואם עברתי אותו בהצלחה, זה כבר אומר המון

• אוי, עד כמה שאני מזדהה איתך!!!! הקטנה שלי היתה עכוז וסירבה להתהפך גם. היה לי מאוד קשה להשלים עם זה שיצטרכו לנתח אותי... במיוחד כי לידה ראשונה היתה רגילה ומהירה. את האמת עד עכשיו זה אוכל אותי
    תראי, יש לך עוד כמה שבועות, זה לא נכון שסיכויים כרגע אפסיים. לי נתנו הפנייה לקיסרי רק כשהגעתי לשבוע 37. עד אז עדיין יש סיכוי. מקווה מאוד בשבילך שעובר יתהפך!!!! אבל ממליצה לאט לאט להתחעל לקרוא על קיסרי ולנסות לעכל את זה כי אני עד הרגע אחרון חשבתי שיקרה נס והיא תתהפך ובסוף מצאתי את עצמי בניתוח לא מוכנה נפשית בכלל
  • קודם כל קיסרי זה לא נורא. מליוני נשים לפניך עברו אותו (וכך גם אני) ומליוני אנשים אחרייך יעברו.

דבר שני, יש שיטות טבעיות להיפוך העובר.
    תנסי,,,, מקסימום תמצאי את עצמך זוחלת כל יום על הברכיים למשך חצי שעה סתם ככה.
    http://www.mamy.co.il/article.aspx?IDP=1717

הייתרון שלך כפי שאני רואה אותו, הוא להתכונן לקיסרי. מקסימום תהיה לך הפתעה.
  • תודה על השיתוף והתמיכה בנות.

כרגע קבענו גם תור באיכילוב כידי לקבוע תור לניתוח וגם במאיר אצל מומחה שמטפל בהיפוך...

נראה לאן זה יוביל אותנו. מקווה לטוב.

• מבינה את הרגשתך זה לא נעים אבל כמו שרשמו היום זה לא כזה נורא יש לא מעט שאף יוזמות את זה..
    תחשבי חיובי...
    ואני לא יודעת אם את בקטע (אני לא דתיה/חרדית)
    אבל אומרים שטוב להתפלל בהדלקת נרות ולעשות הפרשת חלה
    לא מזיק ושווה לנסות בהצלחה
    והעיקר שיעבור בשלום ובידיים מלאות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה