צולי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ראיתי שרשמת על המכשיר של שחר (גמילת לילה)
    ספרי קצת גם אנחנו נצטרך בקרוב מאוד
12 תגובות
עמוד 1
  • אני מהעבודה מהפלאפון ונורא לא נוח לכתוב. מבטיחה תגובה בהמשך
  • אני מהעבודה מהפלאפון ונורא לא נוח לכתוב. מבטיחה תגובה בהמשך
  • תודה
  • מה את רוצה לדעת?
  • אכן לנדב .
    ניסינו בלי חיתול לילה במשך 7 חוד' ובסוף החזרתי לו את החיתול . ראיתי שנורא קשה לו וזה גם השפיע על הדיבור (היתה לו ריגרסייה בדיבור-הוא מגמגם
  • שכחתי לשאול . איך הפרוצדורה ? צריך לפנות לקופ"ח -רופא ילדים/משפחה?
    מה הטיפול עצמו ?
    איך משתפים/מסבירים לילד ?
  • קודם כל זה נשמע ממש דומה לשחר. גם עושה כמה פעמים בלילה וישן מאוד מאוד חזק.
    באיזו קופה אתם?
    בגדול כדאי לחכות עד גיל 5. אנחנו הגענו קצת לפני וכמעט ששילמנו מחיר מלא. שזה יותר מכפול אם את בכללית.
    צריך הפניה מרופא ילדים למרפאה להרטבת לילה אלא אם את לא מקבלת החזרים (במידה ובאת לפני גיל 5) ואז זה כמו מכון פרטי... את אדון לעצמך לא צריכה הפניה...
    מקבלים מכשיר הוא ישן איתו. הטיפה הראשונה של הפיפי מפעילה את המכשיר והוא רץ לשירותים. זה אמור לחזק את הרפלקסים ולאט לאט הוא נגמל. אני אומרת לך שזה עובד. נקודה. שוב זה עוד רחוק מלהיות סוף הסיפור אבל אני רואה, יש לילות שהוא קם יבש! לא היה דבר כזה כבר למעלה משנה.
    שחר מאוד מודע ומבין. יש סרט באתר שלהם מאוד חמוד מצויר. קצת מסביר על מערכות הגוף הקשורות לנושא. קצת קשה להבנה בהתחלה (בגיל הזה) אבל מומחש חמוד. ישבנו איתו הראנו לו את הסרט הוא לא כ"כ הבין. הראינו שוב והפעם הסברנו תוך כדי ואז שאלנו אותו אם זה נעים לו לישון רטוב. הוא כמובן אמר לא ואז אמרנו לו שאנחנו הולכים למרפאה שם יתנו לנו מכשיר (גם זה מופיע בסרט). הסברנו שזה לא זבנג וגמרנו כדי שהוא יתאם ציפיות... הוא ממש הבין את הסרט אח"כ. הבין שאצלו האיש ישן (תראי את הסרט תביני) ואנחנו צריכים ללמד אותו להשאר ער. עד אותו רגע הוא פשוט חשב שיש אנשים שקמים יבשים בבוקר ויש שקמים רטובים. הוא לא חשב שזה בר שינוי. חשב שכל חייו הוא יהיה ככה. חמוד שלי. הוא מאוד בעניין וחשוב לו להצליח. אנחנו ממלאים יחד טבלה כל יום לפי ההצלחות שלו.
    זהו

• תודה יקירתי על התשובה המפורטת

• [email protected]

פייס: ortal_hori
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה