התייעצות - אני לא רגועה בקשר לגן של יותם.. - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אוף!! יותם לא מספר כלום על הגן, להוציא ממנו מה הוא אכל צריך חוקר של השב"כ
14 תגובות
עמוד 1
את מכירה את כל השיטות לדובב ילדים לדבר? משחקי תפקידים, לספר קצת עלייך דברים טובים שקרו ודברים פחות טובים, לשאול אם קרה משהו טוב ואם קרה משהו רע? לצייר משהו...וכו׳...
סיפרת לגננת על השריטות? אולי תבטיחי לו מתנה אם במשך שבוע יספר לך ככה תהילה הייתה ולאט לאט היא התחילה לספר מעצמה
למה הכוונה במשחק תפקידים? [
הכוונה להגיד לו "בוא נשחק משחק ... אני אהיה יותם ואתה תהיה הגננת/סייעת ..." ואז תחקי את יותם מדבר/צוחק/שר/כועס ואז תראי איך הוא מגיב בתפקיד הגננת/סייעת... בד"כ הם מחקים את הדמויות הנ"ל . יש לך אפשרות לעשות תצפית מחוץ לגן/חצר ? אינטוציות בד"כ לא מטעות
קודם כל, הגננת חצופה!!לדעתי? כנראה היה שם ריב על המחשב והגננת ראתה רק את מה שיותם עשה בעקרון שלילד רע בגן רואים את זה איך הוא ישן? הוא מפספס לפעמים? או עושה בשירותים? איך הוא במהלך היום? קורה שמתעצבן פתאום?
לגבי דיבוב ילד, יש כמה דרכים עבודה עם סמלי רגשות מגוונים (לא רק שמח עצוב; מציגים לפני הילד ושואלים שאלות
משחק סימבולי דרך בובות, יוזזמים סיטואציה למשל הילדים בגן משחקים במחשב ואת בתור יותם גוזרת את החוט תראי איך יותם מגיב לזה
תדברי עם הגננת ותגידי לה שאם יש בעייהשתדבר איתך ובכלל ראוי שריבים על המחשב שהיא תפתור שתקנה שעון מעורר שמצלצל כל פעם שילד סיים לשחק
תודה לאל - אי אפשר לתצפת על הגן (נגד כל מיני חולרות!) אני אנסה את המשחק תפקידים.
בעיקרון שאלתי את יותם אם הוא רוצה לעבור לגן אחר והוא אמר שלא, ושכייף לו בגן. אולי אני סתם היסטרית, הוא פשוט כזה ילד מכונס בעצמו ובזמן האחרון יש לו התנהגויות מוזרות.. למשל לא מזמן היינו בגינה ובטעות הוא נתקע בילדה קטנה והיא נורא בכתה, הוא מיד רץ לעגלה של זוהר והתחבא מאחוריה
ואגב, ילדים לרוב לא מספרים מה היה בגן זה לא קשור ליותם אלא לתהליכים של עיבוד זכרון אם את שואלת אז תכווני אותו בשאלות ספציפיות
הבעיה עם המחשב בגן שהוא נמצא בחדר צדדי ולא בחדר המרכזי של הגן לילדים יש תורנות מסודרת על המחשב - וזה לא היה התורנות של יותם. והגננת חצופה מאוד - בעיקר שהיא לא התקשרה אלי לעדכן אותי אלא העבירה את זה לגננת של הצהרון.. אבל את זה סגרתי איתה. [
תקשיבי ני עבדתי בגניםוחד וחלקאני אומרת לך שהמחשב הוא המוקד לכלהדברים אלו בדרך כלל ילד משחק וסביבו עוד ילדים והם אומרים לו תעשה ככה וככה ואתה לא יודע ואתה לא מבין בקיצור חגיגה שלמה ורעיון מאד גרוע שהמחשב בחדר צדדי
הילדים ביחד בגן נכון? ביררת עם שניהם מה קרה?
מצטערת אם אהיה בוטה, אבל אם המצפון שלך לא שקט והאינטואיציה מראה לך שמשהו לא תקין, הייתי מקשיבה ללב!
זה לא עניין של מה בכך!
הילדים שלי לא ביחד בגן,
לגבי זה שהוא גזר את החוט אני מאמינה לגננת שזה אכן קרה - יותם יכול לעשות שטויות כאלה.. זה קורה, זה חמור, וזה מחייב טיפול של הגננת, מה שמפריע לי זה שהוא התחבא מתחת לשולחן.. כנראה הוא ממש נבהל - והוא לא סיפר לי על זה - עצוב לי שככה הוא בילה את היום בגן ואח"כ הוא אומר שהכל היה רגיל ההתנהגות שלו השתנתה - בכל פעם שהוא עושה שטות הוא מתחבא מהפחד שיכעסו עליו,
אני אומרת לכי על האינטואציה שלך!!!
מה זה אדום בעורף ושריטות?! אני הייתי חוקרת לעמוק מה קרה שם ומאיפה הוא קיבל את זה. ולומר ליותם שאת רוצה שיספר לך איך היה לו בגן, כי אם הוא לא ישתף את לא תדעי מה עובר עליו.
וואו נשמע מחשיד משהו! מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם! ------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!