מה יש ברחם שלי שהילדים שלי לא רוצים להישאר בתוכו?! - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
טוב, אז אני מאושפזת מאתמול עם צירים. קיבלתי נוזלים ומנה ראשונה של צלסטון. באולטרסאונד יש דינמיקה צווארית ללא פתיחה. אני כמובן מודאגת אבל מנסה לחשוב חיובי.
39 תגובות
עמוד 1
תרגישי טוב
תרגישי טוב אהובה שלי גם אני עם צירונים יהיה בסדר
שימריתוש הורדת לי את הלב..... המוני חיבוקים המוני תפילות אשמח לשם אימא ולא רק להגיד בת חווה המוני אצבעות וכל מה שתרצי גם תמיכה טלפונית אם תרצי תנייד בכייף וגם ביקור נשמח והעיקר העיקר יהיה אשר יהיה שיסתיים בידיים מלאות
יאאא מאמי
מקווה שיהיה לך כמו לנטלי בהיריון האחרון גם לה הייתה פתיחה ובסוף ילדה בסוף בסוף תשלבי רגליים חזק ותבהירי לו שאין מצב שהוא יוצא מוקדם! מחזיקה לך אצבעות
מאמי
שימי לו טלוויזיה אולי משעמם לו שם בפנים....
לסגור רגליים חזק חזק ולא לתת לו לצאת..
שימרית......אני מתפללת עלייך.....אל תדאגי יהיה טוב את תשרדי עד הסוף...חושבים טוב יהי טוב....
תרגישי טוב,תשתי הרבה ותנוחי הרבה. גם אצלי צוואר הרחם בשבוע 29 ירד מ40 ל12+חצי אצבע פתיחה וצירים מטורפים ,וממש חששו מלידה ונתנו צלסטון+פרסולט+אשפוז שבוע+שמירת היריון שבה הפצירו בי לא לרדת מהמיטה עד שבוע 36 וילדתי ב"ה בשבוע 39+5. יהיה בסדר:)
מאמי אני מחזיקה חזק חזק
וואי מאמי בעז"ה את תלדי רק משבוע 37 ואלך מחזיקה לך מיליוני
מחזיקה לך
שימריתוש משהו שהייתי קוראת בהריון לשמירה של ההריון ולידה קלה כי עבר עלי הריון לא קל אני מאמינה לא דתיה או משהו אז כול אחד יכול אם בא לך...(או מי שרוצה)
יהי רצון מלפניך ה' אלוקי ואלוקי אבותי, שתקל מעלי את צער העבור, ותוסיף ותיתן לי כוח כל ימי העבור שלא יותש כוחי וכוח העובר בשום דבר בעולם עד כי ימלאו ימי ללדת. ובבוא השעה ואשב על האבנים תשמרני ברוב חסדיך מכל צער ומכל כאב ואלד בשעה קלה כתרנגולת. והוולד יצא לאוויר העולם בנחת ולא בצער, ויולד בשעה טובה ומוצלחת ובמזל טוב לחיים ולשלום ולבריאות כל הימים. ותמלא משאלות ליבי ומשאלות לב אישי במידה טובה בישועה ורחמים, ותזכינו לגדל את בנינו בנחת ובכבוד, בתורה וביראת שמים לחופה ולמעשים טובים. ועיננו (ועיני כל קרובינו) רואות. ויקוים בזרענו "דור ישרים יבורך" אמן
תהיי חזקה רגועה ויהיה בסדר בעה וכמו שאמרו שלבי רגליים חזק
שמריתי.. יהיה בסדר מאמי.. תחשבי חיובי אני בטוחה שהסוף של הסיפור הזה יהיה שונה מהסיפור הקודם!!
מאמוש, תסגרי רגליים חזק-חזק לעוד שבעה שבועות!!!
מאמי!!
מחזיקה לך אצבעות ללידה בעיתה וללידת תינוק בריא,חייכן ומקסים כמו האמא שלו.
ואאוי איך הפחדת אותי
אהובה שלי,
כמעט התעלפתי כשקראתי את הכותרת!!!
ברוך ה' הכל בסדר.
אני מחזיקה את כל האצבעות שבעולם שיוולד אחרי שבוע 37 גמו שאת רוצה.
פליז פליז תשמרי על עצמך ואל תהיי מוטרדת מכלום!!
כנסי למיטה ותרדי ממנה בשבוע 38 לפחות לביח ללידה קלה ובידיים מלאות!
נשיקות
את נורמלית???????
אלוהים ישמור איך נבהלתי!!!! את בתל השומר אצל סיוון?
שמעי..... עד כמה שזכור לי... בהריון הקודם היינו באוטו שבוע בול..... ותפאום הייתי בשוק כאשר ראיתי הודעה שילדת בשבוע 27-28( אם זכור לי)....
עכשיו את כבר בשבוע 35!!!!!! בהריון האחרון הייתי עם צירים סדירים שבועיים.... הם החלו בשבוע 34.... וילדתי את מיכל ב 36.....
הכל כבר מאחורייך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
הרגת אותי עם הכותרת הזו! סגרי רגליים!!!!!!!! איפה את?
תהיי חזקה מתוקה! עכשיו את במנוחה כפויה אז תנצלי את הזמן בקריאה... אכילה... ובעיקר פינוק מצד הסובבים אותך. אני בטוחה שבסוף הכל יסתדר עד הצד הטוב ביותר... יש לך עוד כמה שבועות לפנייך!
את הולכת בעקבותיי אוחתי אז אני אופטימית הכל בסדר ויהיה בסדר חיימז
וואי מאמי, גם אני נבהלתי מהכותרת....... שתהיי לי בריאה !!! יאללה עוד קצת, הכי חשוב להגיע ל- 34 שאז הריאות גומרות להתפתח....... מאמי תפציצי את עצמך בנוזלים, ואני יודעת שזה קשה אבל תנסי לא לדאוג........ עוד קצת וזה מאחורייך!!! חושבת עליך המון
בננות אני מניחה שהיא בסורוקה...
הלחצת אותי!!!!!!!! [/center]
מאמי, תודה שדיברת איתי קצת בין כל הלחץ הזה, אני מאחלת לך לילה שקט ורגוע!!! תנוחי כמו שצריך גם אני קיבלתי תרופה להפסקת צירים יהיה בסדר בע"ה!
אוהבת
אין בו כלום רע פשוט הם מתים כבר לצאת לאמא המדהימה שלהם
מאחלת לך את כל הטוב שבעולם תהיי חזקה והכל יהיה בסדר אני בטוחה לא קל תשמרי על עצמך את אישה חזקה...