היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
סתם תסכול ועייפות יתר אני כבר 11 שעות בעבודה, מ 6 בבוקר מתעסקת בעניני פעוטון!!!!
יש כאן 2 בדואיות, שרבות אחת עם השנייה, אז מסתבר שאחת שלחה את אח שלה אבא שלה ואמא שלה לאיים על השנייה בבית שלה, כמה פעמים!!! היום היתה כאן מריבה ואני באמצע צורחת עליהן שהן שתיהן מפוטרות ושהתואר שלי הוא לא חינוך לגיל הרך.
עכשיו יש כאן גם 3 דרוזיות, שאחת מהן אחראית על איזה מחלקה ומאוהבת בדרוזי אחד (שהוא בגדול המנהל של 3 הדרוזיות) ושכל פעם מישהו מתקרב אליו היא מתחילה לקלל לזרוק דברים וכו' (והוא בכלל נשוי עם ילדים) (ד"א מותק של בחור וגם חתיך
17 תגובות
עמוד 1
ליבוש אני רואה לא משעמם אצלכם
נשמע מעניין... את לא רוצה לעשות השתלמות בהפרעות התנהגות לגיל הרך?
חמירות...
חחחחחחחח!!!!
חחחחחח שיעשעת אותי שיעבור בקלות החיסון
איזו מצחיקה! שיהיה המשך יום קל וכייפי
כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא. [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
[URL=http://www.babynamestext.com]
חחחח נשמע כמו פרק סוער במיוחד מתוך ערוץ ויוה
חחחחחחח איפה את עובדת שקורים דברים כאלה??
ואיך את מספיקה הכל?!?! אשת חיל כן!!
לא משעמם לרגע, הא?
יאו זה פשוט תפור שיקרה איפה שאת נמצאת!!!
הרגת אותי עם פינקי והמוח
מקלחת קרה לכולם עם לבנה וזעתר והכל ייראה טוב יותר אחר כך
רק אמצע היום וכל כך מורכב- עכשיו מגיע לך שיירגע קצת....
אייייייףףףףףףףף
!@*)^&@%(*&%@$_*)&!@#)&*_%^$@ ועוד קצת !&*)(&%@$_)*^!#
אצלי במשרד 2 בדואיות צורחות אחת על השנייה בערבית. המנהל מנסה לעשות סולחה בינהן. מחוץ למשרד עומד האבא הדרוזי עם הבת שלו לעשות סולחה נוספת.