אוףףףףףףףףףףףףףףף איזה יום יש לי היום - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מהבוקר אני הפוכה כולי קבילנו הודעה על אחיינית שלי שנמצאת במצב קשה בבית חולים לא ברור למה ועל מה.אבל זה המצב.
    אמא שלי התקשרה להזמין אותנו לשבת....זה קורה בערך פעם בחצי שנה וגם לחמי וחמותי אנחנו לא נוסעים כי לא מזמינים אבל,בעלי לא יכול כי יש לנו שבת בר מצווה של בן של חבר שלו....אני בכלל לא מוזמנת כי אין איתם כלום....ורק הוא ילך לקידוש...לא נעים לו להבריז למרות שיש גם בר מצווה במוצ"ש ...אוף אבל אני ממש מאוכזבת...עד שהזמינו אותי.וגם משעמם לי לבד בבית בשבת (אחותי גם נוסעת אליהם)...אוף אני מרגישה ממש בדאון היום.
    מה לעשות?לנסות לשכנע אותו ליסוע או שלוותר?.....(ומבחינתי זה באמת ויתור שתבינו שאנחנו בקושי מוזמנים לאחד מהצדדים וממש היה בא לי ליסוע בכול אופן לא לבשל+לא להשתעמם-ואמרו שהשבת יהיה גשום)
4 תגובות
עמוד 1
  • המון בריאות לאחיינת שלך
    לגבי השאר סורי לא יודעת מה לייעץ לך אני יודעת רק שאם לי היה חשוב ללכת הייתי מבקשת כן שיבוא כי הבר מצווה לפי הבנתי בכלל רק בשבת עצמה...
  • כן אבל מותק,אנחנו מוזמנים לכול השבת כי ההורים שלי גרים במרחק של שעה ברגל ואנחנו לא נוסעים בשבת...ככה יוצא שאם ניסע אז בעלי לא יהיה בבר מצווה....אוווף אני מרגישה ממש ממש ממש ממורמרת...למרות שאלו צרות כ"כ קטנות אבל הכול ביחד....ובכלל תמיד הציקה לי המחשבה שבקושי אנחנו מוזמנים....והילדים גם שואלים למה תמיד אנחנו בבית???!!!!ועד שיש הזדמנות.
  • מאמי, קודם כל חיבוקים, יהיה בסדר בע"ה

• מה לנוח בשבת, מה להתארח אצל כל מיני- בזמנים כאלו יש להתייצב צמוד לאותו אח או אחות - ההורה של האחיינית החולה ולתמוך בו בכל דרך וגם אם זה כרוך בחופש מהעבודה- ושהילדים ישארו עם האבא.
    לצערי שני אחיינים שלי היו מאושפזים במצב קשה בבית חולים ושניהם בגן עדן (רפואה שלמה מאוד לאחיניתך) ובזמן האשפוז היינו המשפחה צמודים כולם לאחיות שבנם אושפז ותמכנו בכל דרך אפשרית, אם בעזרה בטיפול בילדים אחרים שלהם, אם בעזרה נפשית וגם אם בסידורים בעבורם.
    מאחלת לאחייניתך המון בריאות וחזרה מהירה מאוד לקו הבריאות- אמן!!!!!!!!!!!!!!!!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה