היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני גמורה כבר ליהוא לא ישן ביום בכלל!!! הוא קם ב10 בבוקר ומאז ישן קצת פה ושם (על הידיים בוכה שאני מניחה בעריסה) אני כל היום איתו אני לא יכולה לעשות כלום זה הזמן לפנות ליועצת שינה?
9 תגובות
עמוד 1
מאמי תשמחי שהוא ישן בלילה. הוא לומד להכיר עולם מענין לו נוא לא חייב לישון אם הוא לא רוצה
בלילההוא נרדם ב9 וחצי קם ב2 לאכול נרדם וקם ב6 אכל וישן עד 10 מאז מסיבה עכשיו נרדם ובטח תכף יקום
מאמי לא ניראה לי שצריך יועצת שינה - תנסי להרגיל אותו לסדר יום מקלחת עיסויים אוכל ושינה
קודם כל איך הוא מרגיש?
ממש לא אין טעם ליועצת שינה מתחת לגיל 5 חודשים
גם אני שהתייעצתי בפורום שינה אמרו לי כך
רק בגיל 5 חודשים השינה שלהם ממש מתחילה להסתדר.
ועוד משהו... יש תינוקות שלא ישנים הרבה, אני מכירה את זה היטב...
אני גם חושבת שצריך לבנות לו סדר יום ולהתעקש עליו. נניח אצל נועה כשהיא הייתה קטנה היה סדר כזה. היא הייתה אוכלת (ביום הכוונה לא בלילה) ואז משחקת שעה וחצי (בעיקר אצלי על הידיים כי היא הייתה פולטת) ואז כשעה ישנה כי אני הייתי מנענעת אותה והייתה מרדמת אחרי האוכל שכבר התעכל ומשחק של שעה וחצי. ואז הייתה מתעוררת בדיוק לפני האוכל הבא. ואז שוב אחרי האוכל משחק של שעה וחצי שעתיים ולישון.
תנסי לנענע אותו והוא ירדם ועם הזמן יתרגל לזה ויפנה לך קצת זמן.
תודה בנות הוא מרגיש טוב. נראה לי המדחום זייף בטוסיק אין לו חום בכלל נמשיך לעקוב
מוקדם מידי לטעמי . יכול להיות שאת מפספסת סימני עייפות ?
גם אני בזמנו חשבתי שהדס לא ישנה בכללל ביום... ולא הבנתי איך זה ?!? ואז קראתי את הספר של הלוחשת עם סימני העייפות ואיך פספסתי אותם !! והתחחתי לבנות סדר יום כולל אוכל משחק ושינה ופתאום הכל הסתדר ...
מקסימום יש פה פורום של יועצת שינה תשאלי לעצתה ...
חלק מהתינוקות לא אוהבים לישון.. גם ליעד שלי היה ככה. סתם חבל על הכסף, תחכי עם זה.. בהמשך זה יסתדר